Leverkusens Alonso fokuseret på Bayer Leverkusen-jobbet trods voksende spekulationer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Leverkusens Alonso fokuseret på Bayer Leverkusen-jobbet trods voksende spekulationer
Xabi Alonso er en af verdens mest eftertragtede trænere
Xabi Alonso er en af verdens mest eftertragtede trænereReuters
Bayer Leverkusens træner Xabi Alonso ville ikke forholde sig til de rygter, der sætter ham i forbindelse med et muligt skifte til Premier League eller Bundesliga-rivalerne Bayern München, og sagde torsdag, at han ikke havde noget nyt at tilføje.

Spanieren har kontrakt med Leverkusen indtil 2026, og hans hold topper i øjeblikket Bundesligaen med otte point ned til mestrene fra Bayern, som onsdag sagde, at de ville skille sig af med træner Thomas Tuchel ved sæsonens afslutning.

Leverkusen er ubesejret i alle turneringer i denne sæson, og de jagter deres første Bundesliga-titel nogensinde, hvilket vil gøre en ende på 11 års uafbrudt Bayern-dominans i ligaen.

Tuchels afgang fra Bayern efter sæsonen har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt Alonso kan blive hans efterfølger, da Leverkusen-træneren har spillet for Bayern fra 2014-17.

"Måske har I spørgsmål om min fremtid, men jeg har ikke noget nyt at sige om det. Det vil jeg gerne sige på forhånd," sagde Alonso til en pressekonference.

Leverkusen er øverst i tabellen
Leverkusen er øverst i tabellenFlashscore

Han er også blevet sat i forbindelse med et muligt skifte til Liverpool, hvor den nuværende træner Jürgen Klopp stopper efter denne sæson. Alonso havde også en succesfuld periode i Liverpool fra 2004-2009.

"For mig er spekulationer ikke et problem," sagde han.

"Jeg ved, at mit mål er at få succes med mit hold. Det er mit job. Vi er i øjeblikket i en god position, og det vil vi blive ved med at være. Det er normalt at have spørgsmål, men det er ikke et problem for mig."

Adspurgt om han også ville være træner for Leverkusen i næste sæson, sagde Alonso: "Det er, hvad jeg går ud fra."

Leverkusen møder Mainz 05 på fredag.