Officielt: Thomas Tuchel færdig i Bayern til sommer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Officielt: Thomas Tuchel færdig i Bayern til sommer
Opdateret
Thomas Tuchel er en færdig mand i Bayern efter sæsonen.
Thomas Tuchel er en færdig mand i Bayern efter sæsonen.LARS BARON/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Thomas Tuchel og Bayern München går hver til sit efter sæsonen, har klubben meldt ud onsdag formiddag.

Flere store trænere har allerede meldt, at de stopper i deres respektive klubber, når sæsonen er overstået. Jürgen Klopp forlader Liverpool, Xavi stopper i FC Barcelona og nu er det officielt  at Thomas Tuchel stopper i Bayern München.

"FC Bayern og cheftræner Thomas Tuchel har i fællesskab besluttet at afslutte deres samarbejde, der oprindeligt var planlagt til at løbe frem til 30. juni 2025, allerede 30. juni 2024. Denne beslutning kommer efter en mindelig diskussion mellem CEO Jan-Christian Dreesen og Thomas Tuchel."

Tuchel selv siger:

"Vi er blevet enige om at afslutte vores samarbejde efter denne sæson. Indtil da vil min trænerstab og jeg fortsætte med at give alt, hvad vi har."

Den tyske storklub har gang i en særdeles skuffende sæson. Efter at have vundet det tyske mesterskab adskillige gange i træk ser det ud til, at Bayer Leverkusen kommer til at løbe Bundesliga-titlen i år. Og hvis der er noget, som man ikke samler på i Bayern München, så er det sølvmedaljer. 

Der har længe været sået tvivl om Thomas Tuchels fremtid i klubben efter flere meget skuffende resultater. Blandt andet har nederlagene til Leverkusen, Lazio og Bochum forstærket manges tvivl til den tyske træner. 

Den tyske fodboldjournalist Florian Plettenberg annoncerede tidligere på X, at Tuchel ville stoppe til sommer. Også Sky Germany samt BILD meldte, at Bayern skal finde en ny mand i spidsen efter sæsonen.

 

Thomas Tuchel overtog tøjlerne efter Julian Nagelsmann, der heller ikke nåede at være træner særlig længe i den traditionsrige klub.