Leverkusens Xabi Alonso skyder Liverpool-spekulationer ned

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Leverkusens Xabi Alonso skyder Liverpool-spekulationer ned

Xabi Alonso ønsker at blive i Leverkusen
Xabi Alonso ønsker at blive i LeverkusenAFP
Bayer Leverkusens træner Xabi Alonso afviste fredag spekulationer om, at han kunne erstatte Jürgen Klopp i Liverpool.

Klopp meddelte fredag overraskende, at han ville forlade den klub, han kom til i 2015, og sagde, at han var "ved at løbe tør for energi."

Alonso, en tidligere Liverpool-spiller, hvis ubesejrede Leverkusen-hold ligger fire point foran Bayern München i toppen af Bundesligaen, er blevet sat i forbindelse med en tilbagevenden til den klub, hvor han vandt Champions League i 2005 som spiller.

Alonso sagde til journalisterne, at "spekulationerne er normale":

"Men I øjeblikket er jeg virkelig glad her. Jeg tænker ikke på maj, jeg tænker på kampen i morgen. Hver dag er en udfordring, hver kamp er en udfordring, og vi er på en intens og smuk rejse her i Leverkusen."

Tyske medier har rapporteret, at 42-årige Alonso har en klausul i sin kontrakt, der giver ham mulighed for at skifte til en af sine tidligere klubber - Liverpool, Real Madrid og Bayern München - hvis der skulle opstå en mulighed.

"Jeg tænker ikke på det næste skridt," sagde han.

"Jeg tænker på, hvor jeg er lige nu - jeg er et godt sted, og jeg nyder det. Og jeg tror, det er det rigtige sted, så det er alt, hvad jeg kan sige. Hvad kommer der til at ske i fremtiden? Jeg ved det ikke, og jeg er ligeglad lige nu."

Alonso roste Klopp og sagde, at han har "enorm respekt og stor beundring for, hvad Jürgen har gjort de sidste ni år i Liverpool - og hvordan han har gjort det."

Leverkusen har kun tabt seks ud af 54 mulige point i denne sæson og har vundet alle deres kampe i Europa League og den tyske pokalturnering. De møder Borussia Mönchengladbach på hjemmebane på lørdag.