Le Havre og tidligere OB-spiller sætter kæp i hjulet på PSGs mesterskabsfejring

PSG kunne ikke få arbejdet gjort i den tunge parisiske regn
PSG kunne ikke få arbejdet gjort i den tunge parisiske regnAFP
Paris Saint-Germain må vente lidt længere på at vinde Ligue 1-titlen for 12. gang efter de måtte nøjes med uafgjort 3-3 hjemme mod Le Havre på Parc des Princes.

Ikke overraskende startede hjemmeholdet ellers stærkt, da Ousmane Dembele sendte et par forsøg lige forbi stolpen.

Le Havre tog dog føringen mod spil og chancer efter 19 minutter, da Christopher Operi omsatte deres første skud i mål. Han first-timede en aflevering fra den tidligere OB-spiller Emmanuel Sabbi ind i det nederste hjørne og bragte hjemmepublikummet til tavshed.

PSG fik nyt liv ti minutter senere, da Bradley Barcola bankede Warren Zaire-Emerys indlæg i mål ved bageste stolpe og bragte dem på omgangshøjde igen.

Det lykkedes dog Le Havre at slå til igen før pausen, da veteranen Andre Ayew drejede bolden forbi Keylor Navas ved nærmeste stolpe efter en smuk aflevering fra Loic Nego.

Bagud efter de første 45 minutter, var det ingen overraskelse, at Kylian Mbappe blev sat på banen med det samme efter pausen for værterne

Men før han kunne nå at få indflydelse, fik Le Havre tildelt et straffespark efter et VAR-tjek, da Danilo Pereira blev dømt for at have fældet Nego, og Isaak Toure udnyttede den store chance.

Pariserne pressede på til sidst og fik efter 78 minutter reduceret ved Achraf Hakimi, som lagde bolden ind under Arthur Desmas efter at være blevet spillet igennem af indskiftede Goncalo Ramos.

Vigtige statistikker for kampen
Vigtige statistikker for kampenOpta by StatsPerform

Ramos fik derefter en gylden mulighed for at udligne, men hans fine chip blev godt reddet af Desmas fra tæt hold, selvom videogentagelser viste, at Ramos var marginalt offside.

Han lod sig dog ikke slå ud igen, da han dybt inde i overtiden headede bolden i mål og forlængede PSG's ubesejrede stime i ligaen til 26 kampe.

Det betyder, at pariserne matematisk set ikke har vundet titlen endnu, men i betragtning af deres langt bedre målforskel end Monaco kan de godt begynde at lade champagnepropperne springe.