Mbappe scorer to gange, da PSG cruiser forbi Lorient og nærmer sig 12. mesterskab

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Mbappe scorer to gange, da PSG cruiser forbi Lorient og nærmer sig 12. mesterskab
Kylian Mbappe fejrer et af sine mål i sejren
Kylian Mbappe fejrer et af sine mål i sejrenAFP
Paris Saint-Germain rykkede tæt på en rekordstor 12. Ligue 1-titel med en 4-1-sejr over nedrykningstruede Lorient, og pariserne nåede dermed op på 25 ubesejrede kampe i ligaen. Hvis Monaco ikke vinder deres kamp senere onsdag, er PSG mestre.

Mangel på mål har ødelagt det for Lorient på det seneste, da de ikke har scoret i fire af deres sidste fem kampe - og har tabt hver gang.

Den velkendte følelse ramte dem også i de tidlige faser her, da Gedeon Kalulu, efter at være have modtaget Imran Louzastilbagelægning, sparkede en stor chance langt over mål.

Det så ud til at vække PSG til live, og efter 20 minutter var de forsvarende mestre foran.

Den formstærke Ousmane Dembele trak ind forbi to forsvarere fra højre side og placerede sit skud i det nederste hjørne og åbnede scoringen med stil.

Nu var gæsterne kommet i gang, og det tog dem mindre end tre minutter at fordoble deres føring. Kylian Mbappe startede med at finde Nuno Mendes i venstre side, og efter en aflevering fra backen sendte han bolden ind i det lange hjørne med en udsøgt afslutning.

Kampen så allerede ud til at være forbi Lorient, men det krævede alligevel en Gordon Banks-lignende redning fra Gianluigi Donnarumma at forhindre værterne i at reducere bagud, da italieneren på utrolig vis fik skovlet Tiemoue Bakayokoshovedstød væk fra målstregen.

Statistik for kampen
Statistik for kampenOpta by StatsPerform

Hvis kampen ikke allerede var afgjort inden pausen, efterlod Lorients apatiske tilgang efter genstarten dem uden chance for at lave et comeback. Og efter en times spil var PSG ude af syne efter en genialitet fra Mbappe.

Oppe ved sidelinjen i venstre side legede franskmanden med Nathaniel Adjei, vendte og driblede forbi ham, inden han smuttede forbi forsvarsspilleren og lagde bolden til rette for Dembele, som ikke kunne undgå at ramme ved siden af fra kort afstand.

At begrænse skaden på deres målforskel var nu værternes hovedmål, og et trøstemål fra Mohamed Bamba, hvis kraftfulde hovedstød gik forbi hænderne på en fortvivlet Donnarumma, hjalp bestemt i den henseende.

Til Luis Enriques store frustration førte det til en bølge af sent Lorient-pres, men Mbappé fik hurtigt sat en stopper for det med endnu en flot afslutning, der gav gæsterne en tre-måls fordel.

PSG er nu inden for rækkevidde af titlen, da en Monaco-fadæse mod Lille senere - eller en sejr i deres næste kamp - vil sikre pariserne endnu en Ligue 1-guldmedalje Lorient kæmper for at  holde også fast i deres status som Ligue 1-hold, da de er tre point fra sikkerhed med kun fire kampe tilbage.

Lorient - PSG spillerbedømmelser
Lorient - PSG spillerbedømmelserFlashscore

Se alle kampens statistikker med Flashscore.