Fodbold Weekenden LIVE: FCM slår Brøndby og åbner guldkampen, Roma møder Juventus

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodbold Weekenden LIVE: FCM slår Brøndby og åbner guldkampen, Roma møder Juventus

Opdateret
Fc Midtjylland og Brøndby spillede en fremragende kamp.
Fc Midtjylland og Brøndby spillede en fremragende kamp.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vi er her på Flashscore som sædvanligt ude med vores opdaterede live tracker, der giver dig overblikket over fodbolden, på tværs af de især europæiske ligaer.

Søndag 5. maj

Kl. 22:42: I Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus gør et stærkt indtryk i Premier League. Trods det store nederlag til Chelsea, så var han i verdensklasse på sine udfordringer med bolden.

Kl. 21:40 - Det er halvleg i Serie A, og en tidlig scoring af Romelu Lukaku er blevet udlignet af brasilianske Bremer, så stillingen er 1-1 ved pausen.

Følg anden halvleg her.

Kl. 20:40  - Alaves har holdt liv i håbet om at slutte i den øverste halvdel af LaLiga, efter at Javi Lopez' (22) mål hjalp dem til en imponerende 1-0-sejr over Valencia, der ligger på ottendepladsen.

Kl. 20:14 - Der er storkamp i Italien, når AS Roma, med Rasmus Nissen Kristensen med fra start, tager imod Juventus. Roma kan med en sejr tage et vigtigt skridt i forhold til Champions League fodbold efter sommerferien, mens Juventus kan hale tre points ind på AC Milan.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 19:08 - Det ligner mere og mere, at Xabi Alonsos suveræne Bayer 04 Leverkusen skal gå ubesejret gennem årets Bundesligasæson. Ude mod Eintracht Frankfurt fører Die Werkself med hele 4-1 efter nok en stor præstation.

Kl. 18:40 - Der er målfest på Anfield! 10 minutter inde i anden halvleg står det hele 3-0 til Liverpool, der altså ser ud til at feje Ange Postecoglous tropper helt af banen.

Kl. 18:23 - På San Siro kunne der have været danskermøde denne søndag, hvis ikke Simon Kjær sad ude med en muskelskade. Men det gør den danske landsholdsveteran altså, og derfor er det kun gæsterne fra Genoa, der har en dansker med. Det er naturligvis den forhenværende Brøndby-spiller Morten Frendrup, der er startet inde hos Genoa, der efter 20 minutters spilletid er foran med 1-0.

Kl. 17:30 - Union Berlin kæmper stadig mod nedrykning og mistede et vigtigt skridt med 3-4 mod Bochum. 

Til sidst i kampen var Frederik Rønnow dog tæt på en udligning, da Die Eisener kastede alt frem. 

Kl. 17:15 - AaB tabte her til eftermiddag med 2-3 til Hobro, og dermed udskød naboerne AaBs oprykning til mindst næste runde. De skal dog bare have et point i de sidste fire kampe for igen at komme op i Superligaen.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 17:02 - Det er efterhånden ingen overraskelse, men der er for god og ordens skyld ikke fundet plads til Pierre-Emile Højbjerg i Tottenhams startopstilling. London-holdet møder Liverpool på udebane med kampstart 17:30. 

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl. 16:23 - Frederik Rønnow har fået en ærgerlig start på søndagen. Hjemme i den tyske hovedstad møder han, sammen med resten af Union Berlin, nemlig Bochum, og ved pausen fører gæsterne såmænd med hele 3-0. Det er bekymrende nyt for Union, der stadig kæmper for at sikre sig overlevelse. 

Kl. 15:44 - På Stamford Bridge er det gæstende West Ham United på vej mod lidt af en lussing. Kort før pausen er stillingen således hele 3-0 til hjemmeholdet, målene scoret af brandvarme Cole Palmer, anfører Conor Gallagher og Noni Madueke. 

Kl. 14:47 - Den unge danske angriberduo William Bøving og Mika Bierith er begge med fra start hos østrigske Sturm Graz denne søndag, der hjemme møder Hartberg. Men det er hurtigt blevet en svær kamp for Bøving, Bierith og Co. for efter ikke engang 10 minutter blev Jon Gorenc Stankovic smidt supertidligt i bad med et direkte rødt kort, hvorfor den danske duo må spille en mand i undertal i resten af kampen.

Kl. 13:49 - I Belgien er der taget hul på en for Club Brugge enormt vigtig udebanekamp mod Antwerp i forsøget på at vinde det belgiske mesterskab. Her er der fundet plads til én dansker i startopstillingen. Andreas Skov Olsen starter således hos gæsterne, mens både Philip Zinckernagel og Casper Nielsen starter på bænken.

Kl. 13:00 - Mens PSV kæmper for at lande det hollandske mesterskab definitivt, og for øjeblikket holder 2-2 ved pausen mod Sparta Rotterdam, kan vi præsentere holdene fra dagens første, to Superligakampe.

Hvidovre-Viborg
Hvidovre-ViborgFlashscore
Holdene
HoldeneFS

Kl. 12:10 - Velkommen til nok en travl fodboldsøndag, hvor det danske fokus især ligger på storkampen mellem FC Midtjylland og Brøndby i Herning kl. 18.00.

Følg den live her

Med de internationale briller på, så er Liverpool-Tottenham samt AS Roma-Juventus, der mødes i et vigtigt opgør i kampen om CL-pladser, selvsagt også noget, der kan skærpe interessen hos de fleste. 

Vi lægger fra med startopstillingerne fra dagens første kamp i Serie A mellem Cagliari og Lecce. Her starter Patrick Dorgu igen på sin omskolede plads som offensiv kantspiller.

Start-11er
Start-11erFlashscore

Lørdag 4. maj

Kl. 22:30  - En stor sejr til Sassuolo i deres kamp for at blive i Serie A! Man kan foranlediges til at tænke, at dette bare er tømmermænd efter titlen for Inter - helt bogstaveligt. Inter Milan bliver nemlig slået for kun anden gang i denne sæson. Sassuolo er det eneste hold, der har slået Inzaghis mandskab i Serie A, og de har gjort det igen!

I en kamp, der manglede kvalitet, udgjorde et Armand Lauriente-mål i første halvleg forskellen.

Se statistik fra kampen her 

Kl 21:10  - I England har Manchester City gjort kort proces med Wolves i Citys bestræbelser på at genvinde Premier League-titlen. Erling Haaland var dagens stjerne, da han med fire mål for alvor vendte tilbage til formen på et ildevarslende tidspunkt for Arsenal.

Kl. 20:35 - Med et nederlag på 2-4 til Girona har FC Barcelona mistet muligheden for at hente deres ærkefjender fra Real Madrid, som derved nu er spanske mestre for 36.gang. 

Læs mere om det her. 

Kl. 19:52 - Hwang Hee-Chan nåede lige at give Wolves en livlinje med en reducering, før naturkraften Haaland da bare scorede igen. Han tog en lang fremlægning ned, rundede ubesværet sin oppasser, og curlede bolden over i fjerneste hjørne til 4-1. 

Kl. 19:20 - Kort inden pausen fuldendte Haaland sit hattrick på et straffespark begået mod den store nordmand selv. Nogen vil vist ikke overhales af Chelseas Cole Palmer på topscorerlisten. 

Også Robert Lewandowski har scoret kort inden pausen på straffe. Selvsagt mod Girona, der kan skaffe Real Madrid titlen, hvis de holder Barca fra sejr. 

Kl. 19:08 - I England skal Manchester City holde trit med Arsenal i topkampen, og Erling Haaland er lagt stærkt fra land med to tidlige scoringer mod Wolverhampton.