Serviet brugt af Barcelona til at skrive kontrakt med Messi solgt for næsten 7 mio.kroner

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serviet brugt af Barcelona til at skrive kontrakt med Messi solgt for næsten 7 mio.kroner

Den dyreste serviet i verden?
Den dyreste serviet i verden?Reuters
Servietten, hvor Barcelona lovede at skrive kontrakt med Lionel Messi (36), da han var 13 år gammel, er blevet solgt for 6.9 millioner Kr ner, oplyser auktionshuset Bonhams fredag.

Servietten blev underskrevet i december 2000 af Barcas tidligere sportsdirektør Carles Rexach og transferrådgiver Josep Minguella sammen med den argentinske agent Horacio Gaggioli over en frokost i en tennisklub.

Messi blev en af Barcelonas største spillere, vandt over 30 trofæer og forlod den catalanske klub som den mest scorende nogensinde med 672 mål.

Han vandt også hele otte Ballon d'Or-priser for verdens bedste spiller og førte Argentina til verdensmesterskabet i 2022. Messi spiller nu for den amerikanske klub Inter Miami i Major League Soccer.

"Ja, det er en papirserviet, men det er den berømte serviet, der var med til at starte Lionel Messis karriere," siger Ian Ehling, leder af fine bøger og manuskripter hos Bonhams New York, i en udtalelse.

"Den ændrede Messis liv, FC Barcelonas fremtid og var medvirkende til at give nogle af de mest fantastiske fodboldøjeblikke til milliarder af fans over hele kloden."