Bayern forlænger aftale med Dier med et år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Bayern forlænger aftale med Dier med et år
Dier er i München frem til juni 2025.
Dier er i München frem til juni 2025.Profimedia
Den engelske landsholdsspiller Eric Dier tilslutter sig Bayern München permanent fra til sommer, oplyser den sydtyske storklub lørdag på deres hjemmeside.

30-årige Dier kom til de tyske mestre fra Tottenham på en lejeaftale i januar. Han har siden, han ankom til Säbener Strasse spillet syv kampe, hvoraf de fem har været fra start. Og lejeaftalen har åbenbart indeholdt en klausul, der medførte at han automatisk fik forlænget sin aftale med et år efter en række spillede kampe, og det er den nu tidligere Tottenham-spiller fint tilfreds med, trods klubbens aktuelle krise, der har kostet Thomas Tuchel jobbet fra til sommer - senest.

"Jeg er glad i München. Nu er min fremtid afklaret, og jeg kan fokusere på at spille godt for klubben og forsøge at hjælpe klubben med at vinde kampe og turneringer, selv om det har været en svær periode for os," siger Dier til Bayerns hjemmeside. 

Max Eberl, der netop er tiltrådt som sportsdirektør i klubben, er også glad for at forlænge med Dier, der har spillet 49 landskampe for England.

"Eric Diers kontrakt er blevet forlænget med yderligere et år efter et vist antal optrædener. Han er en værdifuld personlighed i vores forsvar med al sin karakter," sagde Eberl.

Diers kontrakt udløber nu i juni 2025.