Manchester United-legenden Roy Keane kalder Haaland for en "forkælet møgunge"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United-legenden Roy Keane kalder Haaland for en "forkælet møgunge"

Den tidligere midtbanespiller fra Manchester United og Republikken Irland Roy Keane
Den tidligere midtbanespiller fra Manchester United og Republikken Irland Roy KeaneAFP
Manchester City-angriberen Erling Haaland er blevet stemplet som en "forkælet møgunge" af Roy Keane, da den tidligere Manchester United-stjerne optrappede sin ordkrig med nordmanden.

Keane har været kritisk over for Haaland ved flere lejligheder i denne sæson, og han genoptog deres fejde efter Citys 5-1-sejr over Wolves i lørdags.

Haaland scorede fire gange i sejren, som betød, at City nu er ét point efter Arsenal, som fører Premier League med en kamp i hånden.

Men han virkede frustreret, da han blev skiftet ud af City-chefen Pep Guardiola i slutfasen på Etihad Stadium.

Guardiola sagde senere, at Haaland var irriteret over dommerkendelserne i kampen, men Keane var hurtig til at skælde ud på angriberen.

Manchester Citys norske angriber Erling Haaland scorede fire mål mod Wolves
Manchester Citys norske angriber Erling Haaland scorede fire mål mod WolvesAFP

"Jeg synes, vi så Haaland i går, da han blev taget ud og ikke var alt for glad og opførte sig som en forkælet møgunge," sagde Keane til Sky Sports i sin rolle som ekspert i Liverpools sejr over Tottenham i søndags.

"Jeg tror, at når du har et skænderi med manageren, så hjælper det ikke, at resultaterne ikke går din vej. Men fordi de vinder kampen, og han scorer mål, er det næsten glemt."

Keane har tidligere kritiseret Haalands generelle spil som en "League Two"-spiller i denne sæson, hvilket fik den tidligere Borussia Dortmund-stjerne til at slå tilbage efter Wolves-kampen.

"Jeg bryder mig ikke så meget om den mand, så det er helt i orden," sagde Haaland.

Keane blev berygtet for en brutal udvisning efter en vanvittig tackling i knæhøjde på Haalands far Alfie, som spillede for Manchester City i et derby mod United i 2001.

Alfie spillede kun en håndfuld kampe efter det, før han måtte gå på pension i en alder af kun 30 år, selv om det senere blev hævdet, at skaden fra Keanes tackling ikke var årsagen.

Keane indrømmede i sin selvbiografi, at hans udfordring var overlagt på grund af et tidligere nag.

Efter at Keane var kommet til skade i en tackling med Alfie, som dengang spillede for Leeds, i 1997, stod nordmanden over ham og beskyldte tilsyneladende sin rival for at simulere en skade.

Men Keane havde revet sit korsbånd over, og han skrev i sin bog om deres sammenstød i 2001:

"Jeg havde ventet længe nok. Jeg ramte ham hårdt. Bolden var der (tror jeg). Tag den! Og lad være med at stå over mig og råbe om falske skader."