Vallys afviser vaklen i guldkamp og ser frem mod derby: Neestrup kender presset

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vallys afviser vaklen i guldkamp og ser frem mod derby: Neestrup kender presset

Opdateret
Vallys stod for en smuk scoring i dagens kamp.
Vallys stod for en smuk scoring i dagens kamp.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Brøndbys Nicolai Vallys vil ikke høre tale om, at holdet skulle være begyndt at vakle i kampen om det danske mesterskab.

Søndag tabte Brøndby 2-3 ude til FC Midtjylland, men indtager fortsat Superligaens førsteplads trods en periode med blot en enkelt sejr i de seneste fem kampe i mesterskabsspillet.

Brøndby har nu blot et enkelt point ned til FCM og FC København og tre point ned til FC Nordsjælland i den tætte topstrid. Der resterer fire spillerunder.

Vallys, som scorede i søndagens nederlag til FCM, hæfter sig ved, at Brøndby ikke havde tabt en ligakamp siden slutningen af september.

"Jeg ved ikke, om vi er begyndt at vakle. Vi havde ikke tabt i 18 kampe, så det er voldsomt at sige, at vi er begyndt at vakle. Vi tabte mod nummer tre i ligaen på udebane.Jeg er med på, at vi ikke spillede vores bedste kamp. Det gjorde vi heller ikke mod FC Nordsjælland (1-1 i den foregående kamp, red). Det skal være bedre. Nu har vi den fedeste kamp på søndag, hvor vi kan revanchere os. Så kan vi snakke sammen efter det," siger Vallys til Viaplay.

I næste spillerunde tager Brøndby imod FCK, og det er endnu en afgørende kamp om DM-guldet.

"Det er enormt tæt. Vi tager en kamp ad gangen, og så gør vi alt for at ende øverst. Det er det, det handler om," siger Vallys.

FCK vandt tidligere søndag 3-0 ude over Silkeborg, og træner Jacob Neestrup ser frem til at få revanche for det seneste 1-2-nederlag mod Brøndby.

"Vi er kommet godt tilbage efter en meget hård start på slutspillet og også en hård skæbne, hvor især derbyet lige så godt kunne være gået den anden vej. Det minder lidt om sidste sæson, hvor vi også var under stort pres, og de erfaringer kan vi forhåbentlig bruge i de sidste fire kampe. Vi ved, hvad der skal til, og vi ved også, at det kan lade sig gøre," siger Neestrup til klubbens hjemmeside