Devin Booker var brandvarm i kampen mod Clippers.
Devin Booker var brandvarm i kampen mod Clippers.Profimedia
Slutspillet er i gang i NBA og natten til onsdag blev der leveret flere store præstationer.

Phoenix Suns 123 – 109 Los Angeles Clippers

Devin Booker (26) viste vejen i anden halvleg, da Phoenix Suns leverede et stærkt comeback og besejrede Los Angeles Clippers 123-109 og udlignede til 1-1 i slutspillet natten til onsdag.

Booker scorede 18 point i tredje quarter, inden han sluttede med 38 point og fuldendte et stærkt comeback af Phoenix, som var bagud med 13 point i andet quarter.

Clippers overrumplede Phoenix på hjemmebane i den første kamp i søndags og så ud til at være godt på vej til at tage en overlegen 2-0-føring i serien, efter at have bragt sig foran med 49-36 med lidt over fem minutter tilbage af andet quarter.

Men Kevin Durant, veteranen Chris Paul og Booker fik liv i Phoenix i de sidste minutter af første halvleg for at hente ind på Clippers' føring. Det lykkedes Suns at gå til pause med stillingen 59-59.

Booker tog derefter over med en stribe scoringer i tredje quarter og bragte Phoenix foran 92-87 inden det sidste quarter.

I fjerde quarter var Suns overlegne og cementerede sejren.

Boston Celtics 119 – 106 Atlanta Hawks

Boston Celtics vandt også den anden kamp over Atlanta Hawks, da de natten til onsdag igen var bedst.

Jayson Tatum sluttede med 29 point, da de andenseedede Celtics dominerede mod de syvendeseedede Hawks i Boston.

Dermed har Celtics vundet de to første kampe på hjemmebane, og de har derfor et godt udgangspunkt inden de to næste kampe i Atlanta.

Da Celtics først var i front, holdt de den føring resten af kampen. De førte 61-49 ved halvleg og øgede føringen til 20 point midtvejs i tredje quarter, da Bostons forsvar lukkede ned for Atlanta.

Atlanta kom mindskede Celtics forspring i fjerde quarter, men Boston-holdet fik en sikker sejr.

Cleveland Cavaliers 107 – 90 New York Knicks

Cleveland Cavaliers kom tilbage i deres serie mod Knicks og vandt med 107-90 i deres bedst-af-syv-serie.

Cavaliers blev slået 101-97 i den første kamp i lørdags, men kom tilbage på en spektakulær måde og fik en suveræn sejr.

Cleveland fik opbygget en føring på 25-22 i første quarter og så sig aldrig tilbage, idet de vandt 34-17 i andet quarter og tog et afgørende greb om kampen.

New York formåede ikke at komme tæt på Cavs i hele anden halvleg, mens Cleveland førte med hele 29 point midtvejs i fjerde quarter.

Cleveland-pointguarden Darius Garland leverede en strålende præstation med 32 point - 26 af dem i en overbevisende første halvleg.