NBA: Storspillende De'Aaron Fox fører Sacramento Kings til sejr over San Antonio Spurs

Sacramento Kings' guard De'Aaron Fox i aktion.
Sacramento Kings' guard De'Aaron Fox i aktion.Reuters
De'Aaron Fox scorede hele 43 point og hjalp Sacramento Kings med at vinde 129-120 over San Antonio Spurs fredag.

Der blev spillet masser af NBA's nye turneringsform natten til lørdag.

Fox lavede 14 af sine point i det sidste quarter, og Domantas Sabonis scorede otte point i den sidste periode, da Kings forbedrede sig til to sejre i den nye turnering og eliminerede Spurs, som har tabt alle deres tre turneringskampe. Kings har vundet fem kampe i træk, mens San Antonio har tabt syv i træk.

Sabonis sluttede med 27 point og 14 rebounds, og Malik Monk bidrog med 20 point fra bænken for Kings. Zach Collins scorede sæsonhøjeste 28 point for Spurs, mens Victor Wembanyama tilføjede 27.

Celtics 108 - 105 Raptors

Derrick White ramte en 3-pointer med 26,8 sekunder tilbage af kampen, hvilket betød, at Boston slog Toronto og fik dermed sin femte sejr i træk.

White sluttede med 13 point, og Jaylen Brown scorede 23 for Celtics, som har vundet begge deres NBA-turneringskampe i sæsonen. Det var første gang, at Raptors spillede i den nye turnering.

Pascal Siakam og Dennis Schroder scorede hver 23 point for Raptors. Scottie Barnes og Gary Trent Jr. tilføjede hver 14 point.

Magic 103 - 97 Bulls

Franz Wagner scorede 21 point, og Jonathan Isaac leverede 18 point og ni rebounds i Orlandos sejr over Chicago.

Gary Harris (15 point), Paolo Banchero (13 point), Cole Anthony (11 point) og Mo Wagner (10 point) endte også i tocifrede tal for Magic.

Chicagos Zach LaVine scorede 25 af sine 34 point efter pausen. DeMar DeRozan var tilbage, og han lavede 23 point.

76ers 126 - 116 Hawks

Joel Embiid lavede 32 point, otte assists og syv rebounds og førte Philadelphia forbi værterne fra Atlanta.

Embiid satte 11 ud af 11 frikastforsøg. Tobias Harris leverede 29 point og ti rebounds, og Tyrese Maxey scorede 19, da 76ers vandt efter to nederlag i træk.

Trae Young var bedste mand for Hawks med 22 point og 13 assists, mens Jalen Johnson leverede 18 point og ti rebounds. Atlanta tabte for tredje gang i fire kampe.

Knicks 120 - 99 Wizards

Jalen Brunson scorede hele 32 point for New York, som aldrig kom bagud i sejren over Washington.

Brunson leverede derudover syv rebounds og syv assists, da Knicks vandt for femte gang i deres seneste seks kampe siden den 6. november. Immanuel Quickley kom ind fra bænken og scorede 27 point, heraf 17 i fjerde quarter.

Kyle Kuzma scorede 19 point for Wizards, som har tabt fem kampe i træk. Deni Avdija lavede 18 point.

Bucks 130 - 99 Hornets

Damian Lillard scorede 27 point for Milwaukee, som ødelagde Charlotte-forwarden Miles Bridges' comeback.

Bucks fik også 20 point fra Malik Beasley.

Bridges, som var suspenderet i sæsonens første ti kampe, var tilbage efter en pause på 583 dage mellem kampene på grund af en sag om vold i hjemmet. Han scorede 17 point på 33 minutter fra bænken. LaMelo Ball scorede 37 point for Hornets.

Cavaliers 108 - 100 Pistons

Darius Garlands 28 point var med til at overvinde fraværet af Donovan Mitchell, som var ude med en baglårsskade, og slog gæsterne fra Detroit, som nu har tabt ti kampe i træk.

Evan Mobley bidrog med 18 point og ti rebounds for Cavaliers, og Max Strus scorede også 18 point.

Cade Cunningham førte Pistons an med 20 point og otte assists, mens Isaiah Stewart og Kevin Knox hver lavede dobbeltdouble med 11 point og ti rebounds.

Følg alle NBA-resultaterne med Flashscore.