NBA-opsamling: Celtics kommer tilbage med sejr over Nets, Embiid fører 76ers til sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA-opsamling: Celtics kommer tilbage med sejr over Nets, Embiid fører 76ers til sejr

Jayson Tatum forsøger sig med et dunk mod Nets
Jayson Tatum forsøger sig med et dunk mod NetsAFP
Jaylen Brown scorede 28 point, og Jayson Tatum tilføjede 23, da Boston Celtics vandt 121-107 over Brooklyn fredag og dermed brød en NBA-nedtur på to kampe, da de fik deres første smagsprøve på den nye turnering i sæsonen.

Celtics, der havde lidt to nederlag i træk, kom stærkt ud og førte med hele 17 point i første halvleg, hvor de lavede 12 tre-pointere.

Brooklyn reducerede underskuddet til ni point i fjerde quarter, men Boston trak fra og vandt med en stærk indsats fra bænken.

Tatum var glad for at komme tilbage på sejrskurs.

"Det er en lang sæson," sagde han. "Man vil gerne vinde dem alle sammen, men det er jo usandsynligt.

"Det handler bare om, hvordan man reagerer og omgrupperer. Og det synes jeg, vi gjorde i høj grad i aften."

Det var sværere for Philadelphia, men Joel Embiid scorede 33 point, og Tyrese Maxey stod for 29 til og førte 76ers tilbage fra et 16-points-underskud til en 114-106-sejr over Pistons i Detroit.

NBA's mest værdifulde spiller Embiid leverede 16 rebounds for Sixers, som rystede en langsom start af sig og vandt deres syvende kamp i træk - og gav Pistons deres syvende nederlag i træk.

Den tidligere Piston-spiller Tobias Harris scorede 24 point, og De'Anthony Melton bidrog med ti.

Detroit førte med 16 point midtvejs i andet quarter, men Philadelphia reducerede til otte ved pausen.

76ers' 35 point i tredje quarter - 16 af dem fra Embiid - gav dem føringen, som de øgede til hele 17 i den sidste del af kampen.

I andre tidlige kampe scorede San Antonios sensationelle rookie Victor Wembanyama 29 point med ni rebounds, fire assists og fire blokerede skud, da hans Spurs tabte til Rudy Goberts Minnesota Timberwolves 117-110.

Karl-Anthony Towns scorede 29 point og tog 12 rebounds for Minnesota, som fik deres femte sejr i træk. Anthony Edwards tilføjede 28 point, og Gobert havde 11 point og ti rebounds.

I Dallas eksploderede Mavericks med 47 point i andet quarter og tog kontrollen på vej til en 144-126-sejr over Los Angeles Clippers.

Luka Doncic scorede 44 point, hvor han satte 17 ud af 21 skud, og Kyrie Irving tilføjede 27 for Mavs, som forbedrede sig til 1-1 i turneringen og til 7-2 for sæsonen.

Kawhi Leonard førte Clippers an med 26 point. James Harden scorede alle sine 14 point i første quarter, og Clippers tabte deres fjerde kamp i træk - den tredje med Harden i startopstillingen efter skiftet fra Philadelphia.

Et andet sted rystede LeBron James en tidlig skade af sig og scorede 32 point og var nøglen til Los Angeles Lakers' 122-119 comeback-sejr over Phoenix Suns fredag i hans første smagsprøve på NBA's nye turnering i sæsonen.

Efter at et slag på hans venstre underben fik ham til at humpe kortvarigt i det første quarter, fandt den 38-årige superstjerne sig til rette og leverede endnu en stor præstation, der hjalp Lakers med at bryde en stime på tre nederlag i træk.

Han ramte 11 ud af 17 skud fra banen, herunder tre ud af fire fra trepointsområdet. Han tilføjede 11 rebounds og seks assists.

Kevin Durant scorede 38 point for Suns, som førte med hele 14 point på vej til en halvlegsføring på 63-55.

Austin Reaves' layup med 9:45 tilbage at spille gav Lakers deres første føring siden første quarter.

Det kickstartede 14 Lakers point i træk, og Los Angeles var efterfølgende i stand til at holde føringen.

"Jeg tror bare, at vi til sidst blev trætte af at blive overmatchet," sagde James om Lakers' forbedring på pointtavlen i slutningen af kampen.

"Vi begyndte endelig at ramme vores tre-pointere, og det hjalp os helt sikkert med at komme tilbage i kampen," tilføjede James.

Se alle resultaterne fra NBA her.