Nattens NBA: Unge ulve æder Nuggets, Celtics fortsat ubesejrede efter afklapsning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nattens NBA: Unge ulve æder Nuggets, Celtics fortsat ubesejrede efter afklapsning

Anthony Edwards fra Minnesota Timberwolves skyder mod Denver Nuggets.
Anthony Edwards fra Minnesota Timberwolves skyder mod Denver Nuggets.AFP
De forsvarende NBA-mestre Denver Nuggets led sæsonens første nederlag, da de natten til torsdag tabte 110-89 til Minnesota Timberwolves, mens Boston forlængede deres ubesejrede start med en brutal afklapsning af Indiana.

Denver begyndte sæsonen i suveræn form med en 4-0-start, men natten til torsdag blev de forsvarende mestre stoppet efter en dominerende præstation fra Timberwolves i Minneapolis' Target Center.

Anthony Edwards førte an i Minnesotas scoringer med 24 point, mens Karl-Anthony Towns sluttede med 21 i en sikker sejr til Timberwolves, som førte med 19 point ved pausen.

Rudy Gobert leverede en afgørende defensiv præstation med 12 rebounds og to blokeringer, som var med til at lukke ned for Denvers offensiv.

Den dobbelte MVP Nikola Jokic førte an i Denvers scoringer med 25 point, 10 rebounds og tre assists.

"Det viser bare, hvad vi er i stand til, helt ærligt," fortæller Minnesotas veteran Mike Conley efter sejren. "Vi ved, at vi kan være et godt hold - vi er bare nødt til at sætte det sammen i alle fire perioder."

"I aften slog vi et rigtig godt hold og var i stand til at holde fast i de nemme ting og lade det bringe os i mål," tilføjer Conley, som sluttede med 17 point.

Mens Denver vinker farvel til deres stime som ubesejret, så var der ingen problemer for Boston Celtics, som vandt svimlende 155-104 over Pacers og dermed forbedrede sig til 4-0 i toppen af Eastern Conference.

Pointhøsten var den næsthøjeste nogensinde i Celtics' historie, efter de 173, der blev scoret i en sejr over Minneapolis i 1959.

Jayson Tatum førte Boston an med 30 point og 12 rebounds, mens Derrick White lavede 18 point og Sam Hauser 17 med fem treere.

Kampen var overstået længe før afslutningen, så Celtics-træner Joe Mazzulla kunne hvile sine startere i hele fjerde quarter.

LeBron bryder stime

Andetsteds leverede LeBron James en vintage-præstation på 35 point, da Los Angeles Lakers med en sejr i overtiden på 130-125 afsluttede deres 11 kampe lange stime af nederlag til byrivalerne fra Los Angeles Clippers.

Lakers var ellers bagud med 19 point tidligt i kampen, men kom tilbage i anden halvleg og vandt en dramatisk sejr, holdets første over Clippers siden 2020.

I lange perioder så James ud til at være låst fast i en hårdtkæmpet duel med Clippers-veteranen Paul George, som scorede 20 point i et bemærkelsesværdigt fjerde quarter for at tvinge kampen til overtid.

George, som sluttede med 35 point, udgik tidligt i overtiden, og momentum vendte tilbage til Lakers, som lukkede kampen.

James fik støtte fra Anthony Davis og D'Angelo Russell med 27 point hver, mens Austin Reaves tilføjede 15.

Løjtnant sikrer Warriors-sejr

I San Francisco satte Klay Thompson et hopskud med 0,2 sekunder tilbage for at sikre Golden State Warriors en snæver sejr på 102-101 over lokalrivalerne fra Sacramento Kings.

Thompsons sidste scoring afgjorde en spændende duel mellem de to hold fra det nordlige Californien, hvor føringen skiftede hænder ikke færre end 12 gange.

Warriors forbedrer sig dermed til 4-1 og rykker op på andenpladsen i Western Conference.

I Toronto faldt Milwaukee Bucks til 2-2 for sæsonen efter et nederlag på 130-111 på udebane.

Pascal Siakam scorede 26 point i en afbalanceret offensiv indsats for Raptors, hvor alle fem startere scorede tocifrede antal point.

Den tyske landsholdsspiller Dennis Schroder lavede 24 point, og Scottie Barnes tilføjede 21, da Toronto overmatchede Bucks' stjerneopstilling anført af duoen Giannis Antetokounmpo og nyindkøbet Damian Lillard.

Antetokounmpo blev begrænset til 16 point, mens Lillard sluttede med 15, da Raptors vandt deres anden sejr i sæsonen mod et Bucks-hold ledet af deres tidligere assistenttræner Adrian Griffin.

I Dallas fastholdt Mavericks deres perfekte start på sæsonen og forbedrede sig til 4-0, da de tildelte Chicago Bulls et nederlag på 114-105.

Grant Williams lavede 25 point, Tim Hardaway Jr. 24 point, mens Luka Doncic lavede 18 point og 10 assists, da Dallas vendte et fem-points-underskud tidligt i fjerde quarter til sejr.