Nattens NBA: Celtics sidste ubesejrede hold efter historisk Tatum-kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nattens NBA: Celtics sidste ubesejrede hold efter historisk Tatum-kamp

Bostons Jayson Tatum scorede 32 point og greb 11 rebounds for at føre de ubesejrede Celtics til en 124-114 NBA-sejr i Brooklyn.
Bostons Jayson Tatum scorede 32 point og greb 11 rebounds for at føre de ubesejrede Celtics til en 124-114 NBA-sejr i Brooklyn.AFP
Jayson Tatum scorede 32 point og hentede 11 rebounds, da han natten til søndag førte Boston til en 124-114 sejr i Brooklyn. Dermed holder Celtics ud som NBA's sidste ubesejrede hold.

Jaylen Brown tilføjede 23 point, og den lettiske forward Kristaps Porzingis lavede 22, da Celtics forbedrede sig til 5-0 og dermed blev i toppen af Eastern Conference.

"De giver os forskellige udfordringer. De spiller hurtigt og skyder mange treere, så det var en god test for os på vejen til at finde ud af det,"  siger Tatum. "Jeg kan godt lide den måde, vi lukkede kampen på."

Tatum, den 25-årige forward, blev den yngste spiller i Celtics' historie til at nå 10.000 point i karrieren.

"Det er noget særligt. Det er sejt," sagde Tatum. "Jeg har bare været velsignet med at være hos et stort franchise ... forhåbentlig har jeg meget mere at gå til og mange flere kampe at vinde."

Den tidligere Milwaukee guard Jrue Holiday, som ankom til Boston efter to handler, bidrog med 18 point, 10 assists og ni rebounds.

"Alle skinner," sagde Tatum. "Jeg elsker det her hold. Vi har det sjovt. Vi spiller hårdt. Vi konkurrerer."

Philadelphia 76ers holdt tempoet en kamp bag Celtics, da Joel Embiid scorede 26 point og tog 11 rebounds for at føre Sixers til en sejr over Phoenix112-100.

Kelly Oubre tilføjede 25 point, Tobias Harris havde 18 point og 10 rebounds, og Tyrese Maxey bidrog med 22 point og 10 assists på sin 23-års fødselsdag for at sætte gang i 76ers (4-1).

"Jeg prøvede at være aggressiv, uanset om jeg læste rigtigt, fik en assist eller scorede bolden," sagde Maxey.

"Jeg prøver at vælge, hvornår jeg skal være ultra-aggressiv, og hvornår jeg skal komme til kurven for at give Joel et skud, give Kelly et skud, få dem på de rigtige steder. Jeg synes, jeg gør et godt stykke arbejde lige nu."

Maxey har vist en gnist ved at erstatte veteranen James Harden, som blev solgt til Los Angeles Clippers.

"Træneren, Joel, Tobias, de stoler på, at jeg kan se, hvad jeg læser derude på banen. Tilliden har været stor, og det værdsætter jeg dem for," siger Maxey.

"Jeg ved, hvad min rolle er, så det har været fantastisk."

Kevin Durant scorede hele 31 point for Suns med otte rebounds i en tabende kamp.

De forsvarende mestre fra Denver tog føringen i Western Conference og forbedrede sig til 6-1 ved at besejre Chicago 123-101.

Nikola Jokic lavede 28 point, hentede 16 rebounds og lavede ni assists for værtsholdet Nuggets, mens Michael Porter lavede 27 point og Aaron Gordon 15 point og 12 rebounds for Denver.

Den tyske forward Franz Wagner scorede 26 point, og Paolo Banchero tilføjede 25 point og 10 assists, hvilket var karrierens bedste, da Orlando vandt 120-101 over Los Angeles Lakers.

"Jeg har det godt," fortæller Banchero. "Jeg har lagt en masse arbejde i det. Det var en lang sommer. Jeg kan ikke være mere glad, end jeg er, for at være tilbage."

"Man kan score bolden og spille, men jeg elsker at gøre andre bedre," siger han om sine 10 assists. "Jeg gik derud og prøvede at holde forsvaret ærligt."

Anthony Davis havde 28 point, 13 rebounds og syv blokerede skud, og LeBron James tilføjede 24 point, ni rebounds, fem assists og tre steals for Lakers, som begyndte en fire-kampes road trip.

T-Wolves og Rockets vinder

Anthony Edwards scorede 31 point, og Karl-Anthony Towns lavede 25, så værten Minnesota Timberwolves vandt 123-95 over Utah.

Dillon Brooks scorede 26 point, mens Fred VanVleet og Jabari Smith hver lavede 21 point for Houston i en 107-89 sejr over Sacramento.

Charlottes Mark Williams scorede 27 point, og Gordon Hayward tilføjede 23, så Hornets vandt 125-124 over værten Indiana. Tyrese Haliburton scorede 43 point, hvilket var det højeste i karrieren, og tilføjede 12 assists for Pacers.

Trae Young havde 22 point og 12 assists, mens Jalen Johnson tilføjede 21 point og 11 rebounds for at føre Atlanta over New Orleans 123-105 på trods af Zion Williamsons kamphøje 25 point for Pelicans.