NBA-spiller anholdt: Sigtes for at overtræde beskyttelsesordre

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA-spiller anholdt: Sigtes for at overtræde beskyttelsesordre

Miles Bridges spillede ikke sidste sæson på grund af anklager om vold i hjemmet.
Miles Bridges spillede ikke sidste sæson på grund af anklager om vold i hjemmet.Profimedia
Charlotte Hornets' point guard Miles Bridges meldte fredag sig selv til myndighederne i Lincoln County, North Carolina, efter at der blev udstedt en arrestordre på ham for vold i hjemmet i 2022.

Den 25-årige amerikaner, som står foran sin femte NBA-sæson med Hornets, blev løsladt mod kaution omkring tre timer efter sin ankomst til arresthuset, ifølge en udtalelse fra Lincoln County Sheriff's Office.

Bridges blev sigtet for at have overtrådt en beskyttelsesordre mod vold i hjemmet i forbindelse med en hændelse i oktober sidste år, for børnemishandling og for skade på personlig ejendom.

En betingelse for hans løsladelse var, at han skulle undgå sin ekskæreste, som nu har lagt sag an for overtrædelse af beskyttelsesordren og fortæller, at Bridges har overtrådt betingelserne via sociale medier og telekommunikationsudstyr.

I november sidste år erkendte Bridges sig skyldig i en kriminel anklage om vold i hjemmet og fik tre års prøvetid.

Bridges gik glip af hele NBA-sæsonen 2022/23, mens han håndterede problemerne, og skal afsone en karantæne på 10 kampe i sæsonåbning 2023/24, som begynder senere i oktober.

Bridges har gennemsnitligt scoret 13,4 point, hentede 5,6 rebounds og leverede 2,3 assists i sine hidtil fire NBA-sæsoner for Hornets og fik en plads i startopstillingen i 2021/22-sæsonen.