NBA roundup: Warriors får vigtig sejr over Mavericks og holder liv i slutspilsdrømme

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA roundup: Warriors får vigtig sejr over Mavericks og holder liv i slutspilsdrømme

Steph Curry var igen en af Warriors vigtigste spillere i kampen mod Mavericks.
Steph Curry var igen en af Warriors vigtigste spillere i kampen mod Mavericks. TIM HEITMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Golden State Warriors' ambition om slutspil kom tættere på at blive realiseret, da de slog Dallas Mavericks. Samtidig hentede Lakers også en vigtig sejr over Suns. Få hele NBA-overblikket her.

Dallas Mavericks 125 – 127 Golden State Warriors

Golden State Warriors styrkede deres forhåbninger om en slutspilsplads med en afgørende sejr på udebane over Dallas Mavericks.

Stephen Curry scorede 20 point, da Warriors fik sæsonens niende sejr på udebane, da de slog Mavericks 127-125.

I en kamp, der bølgede frem og tilbage og hvor de to hold hele 14 gange skiftedes til at være foran, gav Curry til sidst Golden State en føring på 125-122 med 8,5 sekunder tilbage efter et fremragende layup.

Mavericks’ Luka Doncic leverede 30 point, syv rebounds og 17 assists.

Memphis Grizzlies 130 – 125 Houston Rockets

Memphis Grizzlies vandt for fjerde kamp i træk, da de natten til torsdag bankede bundproppen Houston Rockets. Derfor holder Grizzlies stadig fast i andenpladsen i Western Conference.

Jaren Jackson var den mest scorende spiller for hjemmeholdet i kampen, da han leverede 37 point, ti rebounds og to assists.

Rockets tabte for tredje kamp i træk og har nu i alt tabt 55 af 73 kampe i sæsonen. Derfor er holdet fra Houston også placeret allersidst i Western Conference.

Los Angeles Lakers 122 – 111 Phoenix Suns

Los Angeles Lakers fik en særdeles vigtig sejr over Phoenix Suns på hjemmebane.

Lakers kæmper for fortsat at være en del af den gruppe af hold, der ligger på playoffpladserne. Med sejren holder storholdet akkurat fast i tiendepladsen, som giver adgang til playoffs.

Holdet fra Los Angeles må stadig undvære LeBron James, der er ude med en skade i foden. Det lykkedes dog at slå Phoenix Suns, der blot har vundet en af de seneste seks kampe. Det er dog ikke så tit, at Lakers slår Suns. Inden sejren natten til torsdag havde Lakers ikke vundet de 14 seneste indbyrdes kampe mod Suns.

Chicago Bulls 91 – 116 Philadelphia 76ers

Bulls fik ikke en eneste chance i kampen mod Philadelphia 76ers, der vandt kampen i Chicago med hele 25 point.

Allerede i første quarter tegnede der sig et billede af, hvordan kampen ville forløbe. 76ers var foran med 13 point efter første quarter og så sig ikke tilbage resten af kampen. I tredje quarter fik Bulls pyntet lidt på resultatet, da de vandt tredje quarter med 28-20, men det var langt fra nok til at komme i nærheden af Philadelphia.

76ers er solidt placeret på tredjepladsen i Eastern Conference, mens Bulls ligger nummer ti og stadig er i spil til playoffs.

Resultater fra de øvrige kampe i NBA:

Washington Wizards 104 – 118 Denver Nuggets

Miami Heat 127 – 120 New York Knicks

Toronto Raptors 114 – 118 Indiana Pacers

Milwaukee Bucks 130 – 94 San Antonio Spurs

Minnesota Timberwolves 125 – 124 Atlanta Hawks

Utah Jazz 115 – 127 Portland Trail Blazers