NBA-round up: Timberwolves vinder over Grizzlies, mens Thunder slår Jazz i tæt kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA-round up: Timberwolves vinder over Grizzlies, mens Thunder slår Jazz i tæt kamp

Minnesota Timberwolves' guard Anthony Edwards arbejder mod kurven, mens Memphis Grizzlies' guard Vince Williams Jr. forsvarer.
Minnesota Timberwolves' guard Anthony Edwards arbejder mod kurven, mens Memphis Grizzlies' guard Vince Williams Jr. forsvarer.Profimedia
Minnesota Timberwolves gav den gas i fjerde quarter og vandt 118-103 over Memphis Grizzlies torsdag og bevarede dermed deres føring i NBA Western Conference foran Oklahoma City, som slog Utah Jazz 134-129.

Timberwolves-stjernen Anthony Edwards rystede en langsom start af sig og scorede 26 af sine 28 point i anden halvleg. Det tilføjede 12 i fjerde quarter, hvor Timberwolves vandt quarteret med 37-17 mod Grizzlies.

"Jeg kom bare langsomt ud," sagde Edwards til tv-stationen TNT. "Jeg var bare ikke klar til at spille i aften, og jeg kunne se, at hvis jeg ikke kom med det i anden halvleg, ville vi ikke kunne vinde den kamp.

"Så jeg besluttede mig for bare at komme i gang," sagde han. "Jeg var ikke klar til at spille tidligt, så jeg var nødt til at finde det."

Timberwolves center Rudy Gobert leverede 17 point, ti rebounds og seks blokerede skud, og Naz Reid tilføjede 20 point fra bænken for at hjælpe Minnesota med at vinde over de skadesplagede Grizzlies, som er uden stjernen Ja Morant resten af sæsonen og også kæmper med en række andre skader.

Jaren Jackson Jr. scorede 36 point, og Luke Kennard satte fem tre-pointere på vejen til 18 point for Grizzlies, som havde ført det meste af kampen.

Oklahoma City førte hele opgøret, men Jazz, som kom ind til kampen med en sejrsstime på seks kampe, pressede dem til det sidste.

Jalen Williams scorede 11 af sine 27 point i fjerde quarter, og alle fem Thunder-startere scorede tocifrede antal point, da Oklahoma City fik en sejr efter to nederlag i træk.

Jazz havde reduceret underskuddet til fire point med mindre end et minut tilbage, men Oklahoma Citys Chet Holmgren blokerede et layup-forsøg fra Walker Kessler, og efter at Jazz havde fejlet på to forsøg, forseglede Holmgren sejren med et frikast.

Collin Sexton scorede 31 point, og Lauri Markkanen leverede 26 for Jazz, som var bagud med hele 19 point i første quarter, men fik udlignet i slutningen af tredje quarter.

Andetsteds slog Indiana Pacers Kings med 126-121 i Sacramento, på trods af det fortsatte fravær af den skadede playmaker Tyrese Haliburton.

Bennedict Mathurin scorede 25 point og syv Pacers-spillere scorede et tocifret antal.

Indiana modstod Domantas Sabonis' triple-double på 21 point, 11 rebounds og ti assists.

Brunson scorer 41 point

I New York scorede Jalen Brunson 20 af sine 41 point i fjerde quarter og førte Knicks til en smal sejr på 113-109 over Washington Wizards.

Brunson, som scorede 30 point, da han vendte tilbage efter to kampes skadespause i onsdags, tilføjede otte rebounds og otte assists.

Julius Randle scorede 21 point for New York, og Donte DiVincenzo og OG Anunoby scorede 19 hver for at hjælpe Knicks med at overvinde 17 turnovers.

Chicago Bulls, med 24 point fra både Nikola Vucevic og DeMar DeRozan, dominerede tidligt og holdt fast sent for at slå Raptors 116-110 i Toronto.

Vucevic tilføjede 14 rebounds og serverede syv assists, og Coby White lavede 23 point for Bulls.

Scottie Barnes førte Toronto an med 31 point, og hans finger roll layup med 2:21 tilbage bragte Raptors foran 109-108, hvorefter White svarede igen med et hopskud, der bragte Bulls foran mod slutningen.

"Vi vidste, at de er et hold, der aldrig giver op, og at det ikke ville blive en køn kamp mod dem," sagde Vucevic.

"De spiller meget fysisk, og de spiller også på mange forskellige måder defensivt. Så vi vidste bare, at vi var nødt til at holde fast i det."