NBA-opsamling: Warriors holder Nets fra fadet, mens Thunder slår mestrene fra Nuggets

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA-opsamling: Warriors holder Nets fra fadet, mens Thunder slår mestrene fra Nuggets

Thunder sejrede over Nuggets.
Thunder sejrede over Nuggets.AFP
Stephen Curry scorede 16 af sine 37 point i fjerde quarter, da Golden State Warriors holdt fast i en tiltrængt 124-120 NBA-sejr over Brooklyn Nets lørdag.

Stephen Curry satte syv ud af syv forsøg i sidste quarter, og Klay Thompson lavede et par vigtige trepointsscoringer i de sidste fire minutter, da Warriors - som havde ført med hele 18 point - undgik et kollaps i anden halvleg og sluttede deres stime af nederlag, som havde varet tre kampe.

Cam Thomas scorede 41 point, og Spencer Dinwiddie bidrog med 16 for Nets, som tog deres første føring siden første quarter på Mikal Bridges' tre-pointer med 9:12 tilbage i fjerde quarter.

Det var en moralsk sejr for et Warriors-hold, som har haft svært ved at holde fast i føringer, og som stadig er ved at fordøje suspenderingen af stjernen Draymond Green, efter at han slog Phoenix' Jusuf Nurkic.

"Der har været mange samtaler og meget støj omkring os," sagde Curry efter kampen.

"Basketballspillet giver en masse udfordringer på banen, men de venskaber, man har, og de forbindelser, man har - især med en fyr som Draymond, som vi har været i krig med i over et årti - alle de ting tynger en."

I Denver kunne Nikola Jokic og de regerende mestre fra Nuggets ikke holde Oklahoma City Thunder væk fra sejren. Thunder vandt 118-117Shai Gilgeous-Alexanders hopskud med 1,4 sekunder tilbage.

Gilgeous-Alexander sluttede med 25 point, Jalen Williams leverede 24, og rookie Chet Holmgren havde 17 point, 11 rebounds og ni blokerede skud for Thunder.

Jokic lavede 24 point og 12 assists for Nuggets, som førte med otte point med 3:33 tilbage af kampen, men tabte på hjemmebane for blot anden gang i denne sæson.

Tre-points spærreild

Keegan Murray var stjernen i Sacramento og satte 12 tre-pointsskud - to færre end Warriors-stjernen Thompsons NBA-rekord for en enkelt kamp - på vejen til 47 point i Kings' 125-104 sejr over Utah Jazz.

I Minneapolis scorede Karl-Anthony Towns 40 point og leverede 12 rebounds, og Anthony Edwards lavede 37 point for Minnesota Timberwolves i en sejr på 127-109 over Indiana Pacers.

Jimmy Butler var helten i Miami, da han med et step-back jump shot i overtiden bragte Heat til en 118-116 sejr over Chicago Bulls.

Butler sluttede med 28 point for Heat, som igen var uden de skadede Bam Adebayo og Tyler Herro.

DeMar DeRozan førte Bulls med 27 point, og Patrick Williams stod for 25 point i en spændingsfyldt kamp, der bød på fire føringsskift i fjerde quarter.

I Portland leverede Luka Doncic 40 point, 12 rebounds og ti assists og førte Dallas Mavericks til en sejr på 131-120 over Trail Blazers.

Doncic scorede 30 point i første halvleg og fik sikret sin femte triple-double i sæsonen i tredje quarter.

Damian Lillard scorede 33 point, Bobby Portis tilføjede 31 fra bænken, og Giannis Antetokounmpo lavede 22 point med otte rebounds og seks assists, da Milwaukee Bucks gav de uheldige Detroit Pistons deres 23. nederlag i træk, 146-114.

Milwaukee scorede 43-20 mod Pistons i første quarter, og Detroit kunne ikke komme i nærheden af Bucks.

76ers, drevet af 42 point og 15 rebounds fra den regerende NBA-MVP Joel Embiid, knuste Hornets med 135-82 i Charlotte.

Det var den største sejrsmargin i ligaen i denne sæson og toppede Bostons 51-points sejr over Indiana i sidste måned.

Embiid leverede for tiende kamp i træk over 30 point og ti rebounds, selv om han sad ude i hele fjerde quarter sammen med resten af Sixers' startere.