HSV forpasser oprykning til Bundesligaen for 6.sæson i træk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

HSV forpasser oprykning til Bundesligaen for 6.sæson i træk

Steffen Baumgart ærgrer sig efter endnu en skuffelse med HSV
Steffen Baumgart ærgrer sig efter endnu en skuffelse med HSVProfimedia
Det tidligere storhold HSV forpassede i dag for sjette sæson i træk muligheden for oprykningen til Bundesligaen, da de på udebane mod Paderborn led et nederlag på 1-0 i næstsidste spillerunde.

Med kun 'en spillerunde tilbage indtager HSV fjerdepladsen med 55 points, mens Fortuna Düsseldorf, som endda har to kampe tilbage, ligger på tredjepladsen med 59 points. Det er derfor matematisk umuligt for HSV at hente Fortuna Düsseldorf.

Tredjepladsen i 2. Bundesliga giver ret til to playoffkampe om oprykning mod nr. 16 i Bundeligaen, som i øjeblikket indtages af Bo Henriksens Mainz 05.

Dagens mål mod Paderborn blev scoret allerede efter syv minutter, da Koen Kostons efter en hovedstødsduel med Miro Muheim tilegnede sig bolden og hamrede den op i nettaget fra en spids vinkel.

Det er 6. sæson i træk, at HSV forpasser oprykningen til den bedste tyske række efter at man rykkede ned i 2017/2018 sæsonen. I alle sæsoner har man formået at ligge i Top 4 i 2. Bundesliga, men har altså ikke skaffet oprykningen i land.