Zornigers Greuter Fürth stikker ny kæp i hjulet på HSVs oprykningsdrømme med pragtmål

FC St. Pauli har allerede en halv fod i Bundesligaen.
FC St. Pauli har allerede en halv fod i Bundesligaen.Profimedia
HSV tabte endnu et skridt i kampen om at opnå oprykning til Bundesligaen, da de måtte nøjes med 1-1 mod Greuter Fürth, der trænes af den tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger.

Greuther Fürth vs. Hamburger SV 1:1

Dermed HSV led et alvorligt tilbageslag i deres kamp for oprykning til 2. Bundesliga. Træner Steffen Baumgarts mandskab måtte nøjes med uafgjort 1-1 mod Greuther Fürth og faldt ned på fjerdepladsen efter Fortuna Düsseldorf.

Miro Muheim bragte ellers HSV foran i det 56. minut med et kraftfuldt skud i hjørnet, men Jomaine Consbruch udlignede med et lige så spektakulært drøn efter 77 minutter. HSV har nu spillet fem kampe under Baumgart og kan kun fremvise to sejre.

De har et point ned til Düsseldorf, men er allerede syv point efter Kiel på andenpladsen.

Det er kun anden gang i denne sæson, at det ambitiøse Hamburg-hold ikke er en del af Top tre i ligaen. Efter seks nederlag på det seneste har Fürth ikke mange chancer for at rykke op og forbliver i midten af tabellen.

Noter til kampen
Noter til kampenFlashscore

HSV havde mere af spillet lige fra starten. Men uden den skadede målscorer Robert Glatzel, som måtte trække sig definitivt under opvarmningen, manglede gæsterne et samlingspunkt og gennemslagskraft foran et udsolgt Ronhof med 16.126 tilskuere. Som følge heraf havde nordtyskerne næsten ingen nævneværdige chancer før pausen.

Fürth manglede også beslutsomhed. Alligevel hjemmeholdet have bragt sig foran, da Armindo Sieb fik frit hovedstød efter en fejl af HSV-keeper Matheo Raab, men han kunne ikke placere bolden ordentligt (7. minut).

Efter pausen var Hamborg mere beslutsomme og fik hurtigt udbytte af det deres føringsmål. HSV fortsatte med at presse på efter 1-0, men manglede at lukke kampen, som for eksempel da Andras Nemeth brændte en klar mulighed (70').

Det skulle vise sig at blive dyrt, da Consbruch scorede fra omkring 30 meter.