HSV i gavehumør mod bundhold gav ung, uerfaren træner frustrerende debut

Merlin Polzin fik en frustrerende debut som træner for HSV
Merlin Polzin fik en frustrerende debut som træner for HSVProfimedia
Hamburger SV undgik med nød og næppe endnu et bittert nederlag i oprykningskampen i 2. Bundesliga i træner Merlin Polzins debut. HSV måtte dog skuffende nøjes med uafgjort 2-2 (1-0) mod Hansa Rostock, der ligger næstsidst i ligaen.

I den første kamp efter fyringen af træner Tim Walter i ugens løb bragte Jean-Luc Dompe efter 34 minutter Hamborg på sejrskurs, men Juan Jose Perea (50') og Sveinn Gudjohnsen (82') vendte kampen, inden Robert Glatzel (86') udlignede.

Pointet løftede Rostock op på 16. pladsen, før de andre kampe spilles.

Efter en stille indledning havde HSV-målscorer Glatzel gæsternes første chance, men han formåede ikke at overliste Hansa-målmand Markus Kolke (8').

Gæsternes føring kom ud af ingenting. Dompe' driblede sig vej ned ad venstre flanke og sendte bolden forbi Kolke med ydersiden af foden. Lige før pausen havde Hansa deres første store chance med et skud fra Nils Fröling men Matheo Raab, som igen stod i HSV-målet, afværgede udligningen med en flot redning.

Scoringer: Rostock vs. HSV
Scoringer: Rostock vs. HSVFlashscore

Hansa havde også den første store chance efter pausen. Junior Brumado havde en friløber efter et hurtigt indkast, men skød lige forbi (47').

Matheo Raab i HSV-målet så ikke godt ud efter 50 minutter, da hjemmeholdet bragte balance i regnskabet. Et indlæg fra Svante Ingelsson røg ind over Raab og så havde Juan José Perea let ved at heade bolden ind ved fjerneste stolpe.

Otte minutter før tid gav Ransford-Yeboah Königsdörffer hjemmeholdet endnu en gave da en lang aflvering tilbage mod Raab blev opsnappet af Sveinn Aron Gudjohnsen, som rundede Raab og lagde bolden i mål fra en spids vinkel.

HSV fik dog reddet et point i land, da Immanuel Pherai fandt Robert Glatzel, der nemt kunne skubbe bolden i mål fra kort afstand med fire minutter igen.