NBA-Round up: Booker og Suns overgår Mavs, Bucks stopper Cleveland-stime

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA-Round up: Booker og Suns overgår Mavs, Bucks stopper Cleveland-stime

Devin Booker fra Phoenix Suns jubler efter at have lavet en trepoints-kurv.
Devin Booker fra Phoenix Suns jubler efter at have lavet en trepoints-kurv.AFP
Devin Booker leverede endnu en stor præstation og hjalp Phoenix Suns til den syvende sejr på stribe onsdag, mens Milwaukee fik stoppet Clevelands ubesejrede stime efter fyringen af træner Adrian Griffin.

Booker, som scorede 52 point i en sejr over New Orleans fredag, sluttede med 46 point i en 132-109 Phoenix-sejr over Dallas Mavericks i Texas.

Den talentfulde point guard lavede seks ud af 10 tre-pointere og sluttede med syv rebounds og tre assists.

Booker blev bakket op af 20 point fra Bradley Beal, mens Grayson Allen lavede 15 og Kevin Durant 12.

Luka Doncic var Dallas' topscorer med 34 point, heraf fire trepointere, men Mavericks måtte ærgre sig over et kollaps i anden halvleg efter at have ført med hele 16 point i andet quarter.

Kampen blev afgjort på en ødelæggende Phoenix-præstation i tredje quarter, hvor Suns vandt 43-20, og Booker bidrog med 22 af disse point.

Med sejren er Phoenix på 26-18 og indtager femtepladsen i Western Conference.

Et andet sted tirsdag viste Milwaukee Bucks ingen tegn på den uro, der har grebet franchisen, da de blæste forbi de rødglødende Cleveland Cavaliers 126-116.

Milwaukee chokerede resten af NBA tirsdag, da de pludselig fyrede cheftræner Griffin midt i sæsonen på trods af, at holdet havde en af de bedste resultater i ligaen. Griffin vil blive erstattet af den tidligere Philadelphia-træner Doc Rivers.

Da Griffin var væk, blev det overladt til Bucks' assistenttræner Joe Prunty at lede onsdagens hjemmekamp mod Cavs, som havde banket Milwaukee 135-95 for en uge siden og ankom til Wisconsin med en sejrsstime på otte kampe.

Prunty så anerkendende til, da Milwaukees superstjerne Giannis Antetokounmpo lavede en triple-double på 35 point, 18 rebounds og 10 assists og skød Bucks til sejr.

Damian Lillard var også i forrygende form med 28 point, mens Khris Middleton tilføjede 24. Donovan Mitchell førte an i Cleveland med 23 point.

"Jeg er virkelig stolt af det, vi gjorde og opnåede i aften," fortæller Prunty efter sejren og indrømmer, at den pludselige afskedigelse af Griffin havde været en udfordring.

"Det er ikke nemt," sagde Prunty. "Men man har et job at udføre, og det er noget, vi har talt om som hold."

"Vi har stadig ansvar og roller og job, som vi skal udføre på banen. Så det gør man bare - man bevæger sig fremad, men det er ikke let. Det er en svær situation."

I Washington kom Minnesota Timberwolves tilbage i form efter to nederlag i træk med en sejr på 118-107 over Wizards.

Timberwolves var blevet slået 128-125 af Charlotte Hornets i mandags i en kamp, hvor Karl-Anthony Towns scorede 62 point i en tabende indsats.

Et tredje nederlag i træk så aldrig ud til at komme mod Wizards i onsdags, da Timberwolves trak fra og vandt en komfortabel sejr.

Anthony Edwards blev Wolves' topscorer med 38 point, mens Towns havde endnu en solid aften med 27 point, seks rebounds og tre assists. Franskmanden Rudy Gobert leverede en stor defensiv præstation med 16 rebounds.

I andre kampe onsdag besejrede Memphis Grizzlies Miami Heat med 105-96, mens Portland Trail Blazers nedlagde Houston Rockets med 137-131 i overtid i Texas.