Fransk unikum fortsætter flotte takter: Wembanyama imponerer i ny pre-season kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fransk unikum fortsætter flotte takter: Wembanyama imponerer i ny pre-season kamp

Victor Wembanyama blev i årets draft valgt som nummer ét af San Antonio Spurs.
Victor Wembanyama blev i årets draft valgt som nummer ét af San Antonio Spurs.TIMOTHY A. CLARY/AFP
Victor Wembanyama strålede igen med en imponerende præstation på 23 point i sin anden pre-season kamp for San Antonio Spurs.

Wembanyama førte Spurs til en 120-104-hjemmesejr over Miami Heat. Den 19-årige tilføjede også fire rebounds, fire assists og tre blocks i knap 23 minutter på banen.

Wembanyama fik Frost Bank Center-publikummet op at stå med et vildt dunk i andet quarter, og han scorede 10 ud af 15 skudforsøg fra gulvet. Han stod for en række spektakulære plays, både offensivt og defensivt, hvoraf den mest bemærkelsesværdige var et fantastisk venstrehåndsdunk med afsæt fra uden for det begrænsede område i tredje quarter.

"Jeg er stadig ved at lære, hvordan man gør visse ting defensivt, såsom at forsvare støttepunkter. Jeg lærer en masse ting og prøver at udvide mine defensive værktøjer."

Wembanyama fortæller, at han føler, at han og holdet er ved at nå frem til en forståelse. "Jeg synes, vi er på rette vej. Vi har stadig meget at lære om os selv og vores holdkammerater, men vi er på rette vej."

"Personligt prøver jeg at bruge det, træneren siger. Jeg lærer en masse, en masse nye ting, og jeg tror, det hele afhænger af vores individuelle opofrelser," tilføjer han.

Wembanyama, der i årevis har været betragtet som et af NBA's mest lovende talenter, siger, at han er imponeret over den hastighed, hvormed hans holdkammerater har tilpasset sig hans færdigheder, som ligger langt ud over normen for en spiller af hans størrelse.

"I det meste af min korte karriere har mine holdkammerater skullet lære at spille med mig, for jeg ved, at de nogle gange bliver overraskede over at se mig gøre visse ting."

"Men overraskelsen ved at komme her er, at jeg spiller i den bedste liga i verden, og at gutterne lærer hurtigere. Jeg føler, at der allerede er en forbindelse mellem os alle, og det er jeg virkelig taknemmelig for," kommer det fra Wembanyana.

San Antonios første kamp i den regulære sæson er på hjemmebane den 25. oktober mod Dallas.