Brad Pitt roser Formel 1 og begejstrer flere kørere på Silverstone

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Brad Pitt roser Formel 1 og begejstrer flere kørere på Silverstone
Brad Pitt fik en varm modtagelse af kørerne, da han og instruktøren Joseph Kosinski deltog i kørernes briefing forud for løbet.
Brad Pitt fik en varm modtagelse af kørerne, da han og instruktøren Joseph Kosinski deltog i kørernes briefing forud for løbet.
AFP
Brad Pitt var fuld af ros og respekt for Formel 1 og i særdeleshed kørerne søndag, efter at have tilbragt weekenden i deres selskab i forbindelse med filmoptagelser til det britiske Grand Prix.

Hollywood-stjernen fortalte Sky Sports F1, at paddocken og sporten som helhed havde budt ham velkommen og omfavnet det endnu unavngivne Apple-støttede F1-filmprojekt, som han spiller hovedrollen i.

"Jeg har det fantastisk," sagde han, efter at han selv havde kørt rundt på banen.

"Jeg er lidt svimmel lige nu! Det er dejligt at være her. Vi har det så sjovt. Det er den bedste tid i mit liv.

"At være en del af det på denne måde? At fortælle vores historie? Alle har været cool over for os, holdene har åbnet deres døre for os, FIA har været virkelig hjælpsomme, F1 og Stefano Domenicali. Alle har været fantastiske."

Og han fik en varm modtagelse af kørerne, da han og instruktøren Joseph Kosinski deltog i kørernes briefing forud for løbet.

Den amerikanske skuespiller Brad Pitt, der spiller hovedrollen som racerkører i en F1-inspireret film, ses før det britiske Formel 1-grandprix.
AFP

Den syvdobbelte mester Lewis Hamilton fra Mercedes, som er executive producer på filmen, mente, at det muligvis var den bedste briefing nogensinde.

I filmen spiller Pitt en veterankører, som slutter sig til et F1-team, der på Silverstone repræsenteres af et fiktivt 11. team på gridden, komplet med en garage og pit-bay ved siden af Ferrari.

Ved hjælp af Formel 2-biler ombygget af Mercedes tog "filmbilerne" plads på startgridden til løbet og kørte en del af formationsomgangen før starten på Grand Prix'et.

De blev kørt af de tidligere kørere Craig Dolby og Luciano Bachetta.

US actor Brad Pitt, starring as a driver in an F1-inspired movie, is seen prior to the Formula 1 British Grand Prix
AFP

Mercedes George Russell sagde, at det havde været en surrealistisk oplevelse at dele plads med Pitt.

"Det er en af dem, hvor man ser en verdensomspændende superstjerne for første gang - det er ret surrealistisk. Det er først, når man er sammen med dem, hvad enten det er Tom Cruise, Brad Pitt eller Roger Federer, at man opdager, at de bare er normale mennesker.

"Han jokede rundt og havde det sjovt og var bare en af drengene. Jeg er så spændt på at se, hvad filmen gør."

Ferraris Charles Leclerc og Alpines Pierre Gasly var blandt de kørere, der var begejstrede for deres chance for at tilbringe tid med Pitt, men den forsvarende verdensmester Max Verstappen sagde, at han var mindre end imponeret.

"Jeg tror, de kommer til at bruge nogle billeder af alle, hvad angår kameraer ombord og sådan noget," sagde han; "Det gider jeg slet ikke".

"I sidste ende er en film altid lavet for at skabe lidt af et show, for selvfølgelig vil det hele ikke være virkeligt, men jeg synes, det hele er fint. Jeg går faktisk ikke så meget op i det."