NFL round-up: 49ers og Cowboys kværner videre mens Chiefs tabte igen efter drama

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NFL round-up: 49ers og Cowboys kværner videre mens Chiefs tabte igen efter drama

Dak Prescott og Dallas vandt for femte gang i træk
Dak Prescott og Dallas vandt for femte gang i trækPhoto by Richard Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
NFL nærmer sig slutspillet, og brikkerne begynder så småt at falde på plads.

Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles 33-13

Dallas quarterback Dak Prescott kastede for to touchdowns, kicker Brandon Aubrey lavede fire field goals og startede sin karriere 30 for 30, da Dallas vandt 33-13 over Philadelphia Eagles. Med sejren bragte Cowboys sig op på samme rekord som gæsterne, og grundet flere i divisonen, indtager Dallas nu førstepladsen i NFC East.

Eagles tabte tre fumbles og scorede ikke et offensivt touchdown i kampen, da quarterback Jalen Hurts, der havde den første fumble, tabte to kampe i træk for første gang siden oktober 2021.

Philadelphias touchdown stod defensiv end Jalen Carter for, da han samlede Prescotts fumble op, og løb 42 yards til endzonen.

CeeDee Lamb og Michael Gallup greb touchdowns for Dallas, og Rico Dowdle løb et 1-yard touchdown, der oprindeligt blev kaldt kort, men omstødt, da Cowboys tog en challenge.

Prescott var 24 ud af 39 for 271 yards, og Cowboys begrænsede Hurts til 197 yards passing og 30 rushing.

San Francisco 49ers - Seattle Seahawks 28-16

Brock Purdy har voldsomt mange offensive våben omkring sig, i San Franciscos kraftfulde angreb. Den måde han er i stand til at give dem alle bolden på, gør 49ers til en næsten ustoppelig styrke.

Purdy sluttede 19 for 27 for 368 yards, mest i karrieren, med to touchdowns og en interception.

Deebo Samuel scorede to touchdowns, George Kittle havde et langt touchdown catch, og Christian McCaffrey løb for 145 yards, og førte 49ers til deres 11. divisionssejr i træk, 28-16 over Seattle Seahawks.

Drew Lock kastede to touchdowns i sin første start siden slutningen af 2021-sæsonen, da han afløste en skadet Geno Smith. Lock sluttede 22 for 31 for 269 yards med to touchdowns og to interceptions.

Begge hold fik en spiller smidt ud sent i kampen, efter en infight i forbindelse med en interception.

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 17-20

Bills' Josh Allen kastede for 233 yards med touchdowns på løb og kast, men han kastede også en interception for niende kamp i træk. James Cook løb 58 yards, og greb fem kast for 83 yards og en scoring.

Bills var 2-6 i kampe afgjort med seks point eller færre, og de havde mistet en føring i de sidste to minutter i tre nederlag. Den trend var tæt ved at gentage sig mod Chiefs.

Kastet fra Patrick Mahomes til Travis Kelce, som derefter blev sendt på tværs af banen til Kadarius Toney på en lateral, der kunne løbe 49 yards i endzonen, blev annulleret på grund af en offside-straf mod ingen ringere end Toney selv.

Da Bills fortsatte med at holde Chiefs på downs, slap de væk fra Arrowhead Stadium med en overraskende sejr på 20-17.

Mahomes endte med at kaste 271 yards, med et touchdown og en interception. Rashee Rice havde syv catches for 72 yards og en scoring, men det var ikke nok til at forhindre Chiefs i at tabe for fjerde gang i seks kampe.

Søndagens øvrige kampe i NFL:

Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers 25-29

Baltimore Ravens - Los Angeles Rams 37-31 (OT)

Chicago Bears - Detroit Lions 28-13

Cincinnati Bengals - Indianapolis Colts 34-14

Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars 31-27

New Orleans Saints - Carolina Panthers 28-6

New York Jets - Houston Texans 30-6

Las Vegas Raiders - Minnesota Vikings 0-3

Los Angeles Chargers - Denver Broncos 7-24