NHL round-up: Skræmmende Ravens tæsker Seahawks og Froholdt fik ørerne i maskinen

Keaton Mitchell (med bolden), var brandvarm for Baltimore.
Keaton Mitchell (med bolden), var brandvarm for Baltimore.Photo by Patrick Smith / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Baltimore Ravens ydmyger Seattle i storkampen i de tidlige kampe. Andetvalget fra draften, C.J. Stroud var skarp, og vandt kampen for Texans til allersidst.

Atlanta Falcons - Minnesota Vikings 28-31

Minnesota mistede Kirk Cousins i sidste uge, og har derfor hentet Joshua Dobbs i Arizona. Det var dog Jaren Hall, der startede for gæsterne, mens Desmond Ridder var bænket hos Falcons. Begge hold fik sat et field goal på tavlen, inden Falcons kom i front på en safety. Hall var blevet skadet tidligere, så det var Joshua Dobbs, der blev tacklet i egen endzone. Vikings mistede også receiveren K.J. Osborn, der ligesom Hall fik en hjernerystelse.

Falcons havde en føring på et point ved pausen. Dobbs løb et touchdown efter pausen, i et tæt kamp med skiftende føringer.

Dobbs viste klassen, da Vikings jagtede et touchdown på sidste drive. Den nye QB fandt Brandon Powell i endzonen, med 24 sekunder tilbage af kampen. Taylor Heinicke kunne ikke hive et mirakel op af posen, og Vikings vandt dermed en dramatisk sejr.

Baltimore Ravens - Seattle Seahawks 37-3

De første femten minutter var en opvisning i defensiv football. To af de stærkeste mandkaber holdt hinanden stangen, inden Gus Edwards åbnede med et touchdown til Ravens. På Seattles næste serie var forvirringen total, og Geno Smith endte med at kaste en interception. Seahawks defence reddede dog deres quarterback ved at forcere og opsnappe en fumble fra Lamar Jackson. Værterne var dog bedst før pausen, og var foran 17-3 halvvejs gennem kampen.

Kampen igennem var Ravens overlegne i de fleste af spillets facetter. Geno Smith havde en dårlig dag på kontoret, og trods et stærkt kæmpende forsvar, kunne det nye Legion Of Boom ikke yde modsvar. Ravens fik hele 515 yards, mod Seattles 151.

Undrafted rookie-runningback Keaton Mitchell, var kampens åbenbaring for Ravens, der også kunne tillade sig at trække Lamar Jackson ud af kampen i 4. quarter.

Cleveland Browns - Arizona Cardinals 27-0

Deshaun Watson var tilbage for Browns, mens Arizona, der havde tradet Joshus Dobbs i ugens løb, havde rookien Clayton Tune under center, som igen var danske Hjalte Froholdt. Det hjalp dog lige lidt. Cardinals fik blot 31 yards offensivt før pausen, og dermed kunne Browns, trods en rusten Watson, tage en komfortabel 13-0 føring med til pausen.

Tune blev sacked og fumblede bolden efter pausen, kort efter kunne Watson finde David Njoku, og dermed var værterne på 20-0.

Cardinals formåede kun at hente 58 yards i hele kampen., og fik kun konverteret en gang ud af 12 på 3. down. Tune blev sacket syv gange, og tabte 41 yards på den konto, så der er noget at arbejde på for Froholdt og den nye quarterback.

Green Bay Packers - Los Angeles Rams 20-3

Gæsterne var uden deres normale, startende quarterback, Matthew Stafford, hvilket gav plads til Brett Rypien. Packers havde tabt fire kampe før denne, men var stadig svage favoritter. Ingen af de to hold kunne få noget til at fungere i den offensive del af spillet. Packers var foran 7-3 ved pausen i en kamp, der ikke går over i historiebøgerne.

Packers quarterback Jordan var ikke prangende, men ganske driftsikker. Love ramte på 20 af 26 kast for 228 yards, med et enkelt touchdown til følge. Gæsterne fra Los Angeles fik blot 10 første downs i kampen, og var aldrig for alvor i nærheden af en sejr.

Houston Texans - Tampa Bay Buccaneers

Gæsterne kom først på tavlen, men Texans lavede det første touchdown, da C.J. Stroud fandt Nico Collins. Bucs' QB Baker Mayfield var præcise før pausen. Tampa Bay dominerede i boldbesiddelsen. Mayfield kastede et touchdown til Cade Otton, og Rachaad White løb endnu et, og så var piraterne fra Florida foran 17-10 ved pausen. Noah Broen skabte lidt spænding, med et 75 yard pass fra C.J. Stroud, men Bucs-kickeren, Chase McLaughlin, opretholdt en føring til dem.

Texans' kicker blev skadet skadet på et kickoff i første halvleg. Derfor måtte backup runningback Dare Ogunbowale i aktion, og han fik da også sparket et 29-yard field goal mellem stængerne.

Kampen bølgede frem og tilbage, men C.J. Stroud havde virkeligt fundet kastearmen frem. På kampens sidste drive trådte rookien i karakter. På kampens sidste drive kastede Stroud for 75 yards inden det afgørende touchdown. Stroud endte med fem kastede touchdowns, og hele 470 yards.

New England Patriots - Washington Commanders 17-20

Gæsterne lagde bedst fra land. Sam Howell var god til at fordele boldene hos Washington, mens Mac Jones igen lignede en, i bedste fald, middelmådig quarterback. Patriots kom tilbage på to hurtige touchdowns. Først fandt Mac Jones receiveren Hunter Henry, og på næste serie løb Rhamondre Stevenson et 64-yard touchdown. Washington havde, inden trade-deadlinen, afhændet deres to startede defensive ends, men forsvaret havde fint fat i Jones og Patriots-offensiven.

Washington havde en føring på tre point, da Mac Jones drev Patriots ned af banen, i et forsøg på et sent comeback. Jartavius Martin kom i vejen for et pass mod JuJu Smith-Schuster, og med den interception sikrede Commanders sig sejren.

Sam Howell ramte på 29 af 45 kast for 325 yards, mens Jones missede på 20 kast ud af 44 for 220 yards.

New Orleans Saints - Chicago Bears 24-17

Tyson Bagent førte Chicago til et touchdown på kampens første serie, da han fandt Cole Kmet på et 18-yard pass. Både Bagent og Derek Carr fra Saints var skarpe i første havleg. Begge kastede de to touchdowns, Bears var dog bedre langs jorden, hvor Bagent også var skarp og samlede 60 yards op inden pausen.

Bagent kastede dog også et par interceptions, og da Saints' backup quarterback, Taysom Hill, var inde på et enkelt spil og kastede et touchdown, var Saints i førersædet.

Bears tabte også to fumbles, og de mange turnovers blev kostbare for holdet fra The Windy City.

Oveni de fem turnovers, mod ingen til Saints, fik Bears også 71 yards i straf, og trods en under-middel indsats fra Saints, kunne de til sidst juble over sejren.