NFL round-up: Froholdt og Cardinals tabte snævert, mens 49ers smadrede Steelers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NFL round-up: Froholdt og Cardinals tabte snævert, mens 49ers smadrede Steelers

Opdateret
Brock Purdy styrede 49ers til sejr over Steelers
Brock Purdy styrede 49ers til sejr over SteelersGetty Images via AFP
Efter tyvstarten natten til fredag var der masser af kampe på premieredagen for de fleste hold i NFL. Masser af rookies var i ilden, og det samme var danske Hjalte Froholdt i Arizona Cardinals.

Atlanta Falcons - Carolina Panthers 24-10

Gæsterne havde årets #1 draftpick, Bryce Young, under center. Første halvleg blev en pose blandede bolcher for rookien, der kastede både en touchdown og en interception, mens han samlet set ramte for 88 yards. Rookien kastede yderligere en interception efter pausen og sluttede med 146 yards.

På modstanderholdet havde Desmond Ridder en bedre dag og sluttede kampen med 15/18 for 115 yards og en TD.

Tyler Allgeier løb for to TDs for Atlanta og DT Derrick Brown lavede otte tacklinger og en enkelt sack.

Carolina havde bolden mest men Atlanta forvaltede bolden bedst.

Baltimore Ravens - Houston Texans 25-9

Texans stillede op med draftens andet-og tredjevalg i C.J. Stroud og Will Anderson. Lamar Jackson og Baltimore Ravens var ligeglade med de to rookies, og blæste henover Texans. Ikke engang tabet af J.K. Dobbins svækkede Ravens, da afløseren Justice Hill løb to gange i endzonen.

Ravens linebacker Roquan Smith var dominerende i forsvaret og var del af  hele 16 tacklinger. Heraf var der blandt andet et sack samt to tackles for loss.

C.J. Stroud ramte en modtager på 28 af 44 kast for 242 yards, og blev desuden sacked fem gange.

Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 24-3

Bengals-QB Joe Burrow har netop sat sin signatur på den dyreste kontrakt i NFLs historie. I første halvleg var der dog ikke meget valuta for pengene. Burrow var 6/15 for 36 yards, og Bengals var nede 10-0 ved pausen. Efter pausen blev det ikke bedre, og Burrow leverede totalt set blot 82 yards.

Browns QB DeShaun Wtason var heller ikke prangende, men running back Nick Chubb leverede 106 yards, mens Watson kastede for 156 og selv løb for 45 yards.

Cleveland Browns formåede at få 21 første downs, mod seks fra Bengals, der også blot fik konverteret to tredje downs.

Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars 21-31

Der er store forventninger til rookie-QB Anthony Richardson i Indianapolis, men mod Jacksonville leverede han ikke en sejr. 223 yards, en TD og en interception bød dagen på, foruden 40 rushing yards.

Jacksonville dominerede på bolden og havde også det bedste løbespil, da de løb for 40 yards mere end hjemmeholdet.

Calvin Ridley greb otte bolde for 101 yards for Jaguars. Dermed overstrålede han den bedste receiver fra Colts, Michel Pittman Jr, med sølle fire yards.

Minnesota Vikings - Tampa Bay Buccaneers 20-17

Det tidligere førstevalg i draften, Baker Mayfield, har fået den utaknemmelige opgave, at skulle samle handsken op efter Tom Brady i Tampa Bay.

I første omgang gik det godt for Mayfield, der kastede to touchdowns og samlet set for 173 yards. Kirk Cousins var mere aggressiv gennem luften, og kastede for 344 yards for Vikings. Af dem greb Justin Jefferson de 150 yards.

Tampa Bay holdt Minnesota fra scoretavlen i både første og tredje quarter, hvilket var med til at grundlægge sejren.

New Orleans Saints - Tennessee Titans 16-15

I en tid med mange unge quarterbacks var der mere erfaring at se i denne kamp. Saints-QB Derek Carr har spillet 10 år i NFL, mens Ryan Tannehill fra Titans har været i ligaen i 12 sæsoner.

Carr overstrålede Tannehill og kastede for 305 yards, hvor Chris Olave greb for 112.

New Orleans grundlagde sejren i tredje quarter, som de vandt med 10-0. Dermed gjorde det ikke noget at kickeren Nick Folk lavede to field goals i de sidste 15 minutter. Folk lavede totalt set fem FGs og dermed alle Titans points i kampen.

Pittsburgh Steelers - San Francisco 49ers 7-30

Gæsterne fra the Golden State er blandt favoritterne til at repræsentere NFC i denne sæsons Super Bowl. I første halvleg satte 49ers en tyk streg under favoritværdigheden. 20-7 første San Francisco midtvejs i kampen og havde haft bolden i næsten 22 minutter ud af de første 30 minutters football.

Mr. Irrelevant anno 2022, som man bliver kaldt, hvis man bliver valgt med draftens sidste valg, Brock Purdy fra 49'ers havde en strålende dag som QB for holdet. Han endte på 19/29 for 220 yards og to TDs. San Francisco havde ingen problemer og til tider var det ren legestue for gæsterne.

Udover Purdy var Christian McCaffrey den store oplevelse, da han løb for 151 yards.

Washington Commanders - Arizona Cardinals 20-16

Der er ikke mange, der har fidus til Arizona i denne sæson. Med danske øjne er klubben interessant, da Hjalte Froholdt starter som center. Cardinals bedste QB hedder Kyler Murray, men han er skadet og kommer tidligst tilbage midtvejs i den regulære sæson. 

Arizona havde stor ære af kampen og Froholdt hjalp Joshua Dobbs til at kunne kaste for 132 yards. Quarterbacken havde dog også tre fumbles, hvoraf to af den blev samlet op af Washington.

I et lige opgør blev penalties afgørende. Cardinals blev straffet for hele 122 yards, mens Commanders fik otte straffe for samlet set 69 yards.