Jared Goff forlænger med Detroit Lions, og bliver deres bedst betalte spiller nogensinde

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jared Goff forlænger med Detroit Lions, og bliver deres bedst betalte spiller nogensinde

Goff under NFC Championship Game
Goff under NFC Championship GameAFP
Quarterback Jared Goff underskriver en fireårig kontraktforlængelse med Detroit Lions til en værdi af 212 millioner dollars, hvoraf 170 millioner dollars er garanteret. Det gør det tidligere førstevalg til den bedst betalte spiller i Michigan-holdets historie.

Goff vil begynde at tjene i gennemsnit 53 millioner dollars om året, hvilket kun giver Cincinnati Bengals' quarterback Joe Burrow flere penge på sin bankkonto med 55 millioner dollars om året.

Tidligere på sæsonen fik wide receiver Amon-Ra St. Brown (fire år og 120,01 millioner dollars) og offensive tackle Penei Sewell (fire år og 112 millioner dollars) allerede guldrandede kontrakter med det hold, der i sidste slutspil vandt en kamp i efterårssæsonen for første gang siden 1991.

Goff blev valgt af Los Angeles Rams i 2016 som det første valg i det års draft. For tre sæsoner siden blev Rams og Lions enige om en byttehandel for deres quarterbacks. Goff tog til 'Motown' og Matthew Stafford til LA. I 2018-sæsonen nåede Goff til Super Bowl med Rams, som blev tabt til New England Patriots (13-3). Stafford vandt Super Bowl LVI med LA tre år senere.

I sidste sæson var det lige ved og næsten, at Lions nåede Super Bowl. De tabte NFC Conference Championship Game mod San Francisco 49ers med 31-34. Inden da havde Lions vundet to playoff-kampe i træk, hvilket ikke var sket siden 1957.

Med ankomsten af Goff og cheftræner Dan Campbell har der i et par år blæst nye vinde i Detroit, som holdet aldrig har oplevet før. Campbell har også allerede forlænget sin kontrakt, og er Lions' træner frem til 2027.