NFL round-up: Hopkins igen helten for Browns, mens Lions leverer et sent comeback

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NFL round-up: Hopkins igen helten for Browns, mens Lions leverer et sent comeback

Dustin Hopkins holdt nerverne i ro igen
Dustin Hopkins holdt nerverne i ro igenProfimedia
De store favoritter levede op til deres renommé. Det var dog ikke uden sværdslag, hvor især Dolphins længe var på krogen. Hjalte Froholdt kom ned på jorden igen, da Cardinals tabte til Texans.

Carolina Panthers - Dallas Cowboys 10-33

Cowboys var store favoritter inden kampen. Americas Team havde da heller ikke de store problemer, mod et Panthers-hold, der blot har vundet en gang i sæsonen. CeeDee Lamb og Luke Schoonmaker greb begge et touchdownpass fra Dak Prescott før pausen, hvor Cowboys var i front med 17-3. 

Langsomt men sikkert trak favoriterne fra efter pausen. Især i fjerde quarter, hvor Cowboys lavede 16 points, blandt andet grundet et pick-6 fra DaRon Bland. Panthers fik 90 yards i straf, og med de to turnovers, var der ikke meget at gøre for værterne. 

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers 13-10

Steelers forsvar var svært plaget af skader, inden det vigtige divisionsopgør mod Browns, mens Browns var uden Deshaun Watson, der fik en sæsonsluttende skade i onsdags. Hjemmeholdets forsvar havde godt styr på Steelers, og tillod ikke Kenny Pickett at få momentum på noget tidspunkt.  

Første halvleg blev præget af mange løbespil, men hele tiden med Browns som det dominerende hold. Jerome Ford løb kampens første touchdown i endzonen, og med et field goal kort før pausen, kunne Watsons afløser, Dorian Thompson-Robinson, gå til pause foran med 10-0.

Jaylen Warren skabte spænding i kampen, da han løb 74 yards til et touchdown kort efter pausen, men Steelers havde stadig gevaldige problemer med at flytte bolden. Det blev lidt bedre langs jorden for Pittsburgh, der også fik udlignet til 10-10, inden kampen gik ind i sin afgørende fase.

For anden uge i træk, kunne Browns kickeren Dustin Hopkins blive helten, og han svigtede ikke, da han sparkede et 34-yard field goal til allersidst.

Detroit Lions - Chicago Bears 31-26

Jared Goff har gang i en flot sæson, og Lions er for første gang i mange år, relevante i forhold til slutspillet. Bears havde lagt en plan mod Goff, og interceptede ham to gange i første halvleg. Alligevel var Lions i front ved pausen, via et løb fra Jahmyr Gibbs, og et touchdownpass der blev grebet af Amon-Ra St. Brown.

Justin Fields ramte DJ Moore for et 39-yard touchdown efter pausen, da Bears tog teten tilbage. Derfor var det op til Detroit, at orkestrere et sent comeback. Det lykkedes, da     

D'Onta Foreman løb i endzonen, med under 30 sekunder tilbage på klokken. Lions forsvar lavede en safety på det efterfølgende spil, og vandt sin syvende sejr i sæsonen.

 

Green Bay Packers - Los Angeles Chargers 23-20

Begge de to holds quarterbacks, blev draftet i 2020. Det var dog også langs jorden, at Chargers og Packers angreb mest før pausen, og ikke kun gennem luften. Jordan Love fra Packers kastede 23 gange, men ramte blot på 15 af dem. Runningback Jayden Reed løb i endzonen for Packers, mens Stone Smartt greb et touchdownspass fra Justin Herbert, og så var de to hold helt lige ved pausen.

I en helt lige kamp, var det præcisionen hos Jordan Love der blev afgørende. Packers-styrmanden var 27 på 40 for 322 og to touchdowns. Chargers havde muligheden på sidste drive, men Herbert fandt ikke en modtager på et kast, på en fjerde down.

Houston Texans - Arizona Cardinals 21-16

Hjalte Froholdt og Kyler Murray skulle forsøge at fortsætte hvor de slap i sidste uge, da de overraskende vandt over Falcons. På kampens første drive fandt Murray da også Rondale Moore for 48 yards og et tochdown. Texans har dog C.J. Stroud, som er i god form for tiden. Texans dominerede stort i første halvleg, og havde mere end dobbelt så mange yards som Cardinals. Stroud ramte Devin Singletary og Mike Boone, for et touchdown hver, og kastede for 259 yards alene i første halvleg, hvor Texans var i front med 21-10.

Froholdt og Cardinals kom aldrig for alvor tæt på, trods bedre spil af Murray efter pausen. Cardinals quarterback endte med 214 kastede yards, men blev overstrålet af Stroud, der fik 336 yards gennem luften, men også kastede tre interceptions.

Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 34-14

Straffe og turnovers kan ødelægge ethvert hold. Den kliche kunne Titans skrive under på efter første halvleg, hvor hjemmeholdet fra Jacksonville var foran med 13-0. 51 yards fik Titans i straf, og med en tabt fumble til quarterback Will Levis, satte Jaguars sig i førersædet. Jaguars quarterback Trevor Lawrence, ramte plet på 12 ud af 19 kast, blandet andet et touchdownkast til Calvin Ridley.

Det blev kun endnu værre efter pausen for Titans. Selvom Levis statistisk set havde en bedre aften end Lawrence, udbyggede Florida-holdet føringen. Lawrence kastede to- og løb selv to touchdowns.

Miami Dolphins - Las Vegas Raiders 20-13

Dolphins var store favoritter inden kampen, selvom Raiders har vundet begge kampe, efter fyringen af Josh McDaniels. Holdet fra syndens by bed også fra sig, men blev også hjulpet af Dolphins, der kreerede helt tre turnovers før pausen. Julian Hill lavede en fumble, og det samme gjorde quarterback Tua Tagovailoa, der desuden også måtte se Isaiah Pola-Mao lave en interception. Miami var derfor blot foran med et point ved pausen. Højdepunktet i første halvleg, var Aidan O'Connells 46 yard touchdownpass til Davante Adams.

O'Connell sluttede dog kampen med tre interceptions, hvilket umuliggjorde et Raiders-comeback. To af dem var til Jalen Ramsey, og den sidste var på Raiders sidste possession, hvor de jagtede en udligning.

Tagovailoa var 29 på 39 for 325 yards, hvoraf Tyreek Hill greb de 146.

Washington Commanders - New York Giants 19-31

NFC East opgøret var ikke udset til at skabe mange overskrifter inden kampen. Giants quarterback Tommy DeVito spillede en flot første halvleg med to touchdowns, til Saquon Barkley og Darius Slayton, mens Sam Howell selv løb et Commanders-touchdown i endzonen. Begge hold fik en spiller smidt ud, efter skærmydsler i kølvandet på et sen tackling på Commanders quarterback i første halvleg.

Howell blev dog synderen for Commanders, da han kastede tre interceptions i kampen. Det ene blev returneret for touchdown af Isaiah Simmons, med 16 sekunder tilbage, på et drive hvor Washington stod på banens midte.