Voldsom interesse for Hamburg-derby har fået pris på sortbørs-billetter til at eksplodere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Voldsom interesse for Hamburg-derby har fået pris på sortbørs-billetter til at eksplodere
Fle
FleCHRISTIAN CHARISIUS/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP
Kampene mellem Hamburger SV og St. Pauli er altid interessante, både grundet rivaliseringen, og de to holds topplacering i 2. Bundesligaen. Specielt i denne sæson er interessen for derbyet steget enormt eftersom derbyet kan få afgørende betydning for hvem der sikrer sig oprykning, og det har fået priserne på det sorte marked til at eksplodere.

Derby-kampe er altid noget særligt, og kampene mellem HSV og St. Pauli har måske lige lidt mere gnist end så mange andre derby-kampe.

I denne sæson er der en ekstra dimension til det enorme arvefjendeopgør. De to hold ligger nemlig begge i toppen af 2. Bundesligaen og kæmper om at rykke op til den bedste tyske række. St. Pauli topper tabellen med 54 point efter 26 kampe, mens HSV er på tredjepladsen med 44 point.

Topstilling i 2. Bundesliga
Topstilling i 2. BundesligaFlashscore

Billetter på sortbørsmarkedet

Der vil formentlig være ekstremt meget på spil, når de to rivaler tørner sammen den 3. maj. Sæsonens første opgør mellem de to klubber endte 2-2 på St. Paulis hjemmebane, og derfor har HSV hjemmebanefordelen i det næste opgør.

Volksparkstadion i Hamborg bliver uden tvivl fyldt til bristepunktet med håbefulde tilhænger, der hungrer efter vitale point i oprykningskampen.

Allerede torsdag kunne medlemmer af de officielle fanklubber med forkøbsret sikre sig billetter til derbyet, og der er allerede solgt flere tusinde billetter til kampen. Forslaget for almindelige medlemmer starter den 2. april, kl. 10.00

Det officielle billetsalg åbner først den 3. april, men på det tidspunkt kan der allerede være udsolgt. Derfor søger mange fans billetter på hjemmesider som Viagogo eller eBay. Her risikerer de dog både at betale overpris for billetterne, mens andre kan ende med en ugyldig billet til kampen.

Allerede nu har mediet Hamburger Abendblatt fundet flere eksempler på, at billetter til kampen mellem HSV og St. Pauli er blevet sat til salg til afsindigt høje priser. Mediet skriver, at nogle billetter koster næsten 5.000 danske kroner (669 euro).

HSV har i en officiel udmelding fortalt, at "fodboldfans i stigende grad henvender sig til forhandlere på sekundære markeder."

HSV har også selv meddelt, at de siden sæsonstarten har opdaget mere end 2.500 billetter købt via uautoriserede sekundære billetmarkeder.

Klubben fraråder på det kraftigste at købe billetter andre steder end de officielle forhandlere.