Tennis Tracker: Nedtælling til Wimbledon-start  i fuld gang

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Nedtælling til Wimbledon-start i fuld gang

Opdateret
Francisco Cerundolo besejrede Tommy Paul og vandt Eastbourne International.
Francisco Cerundolo besejrede Tommy Paul og vandt Eastbourne International.Profimedia
Vi nærmer os årets tredje Grand Slam, når Wimbledon starter mandag! Indtil da vil dagen i dag dog være en overgangsdag, om man vil, da et par græsturneringer blev afsluttet i går, herunder turneringerne i Eastbourne. Flashscore bringer de seneste reaktioner og begynder optakten til Wimbledon.

Kl. 17:51 - Matteo Berrettini gør comeback ved Wimbledon efter en lang skadesplaget periode, som har sat ham langt tilbage i forhold til den absolutte verdenselite.  For to år siden spillede han finalen på banen i All England Club, nu vender han tilbage efter en sæson, han beskriver som "forhekset".

"Stemningen er god "på trods af, at det har været forbandet år præget af voodoo-ritualer," sagde Berrettini til medierne, "det her sted gør mig trods alt glad, fordi jeg har gode minder herfra, og fordi betyder noget særligt for mig".

Kl. 15:21 - Wimbledon fejrer 10-års jubliæum for året, hvor Andy Murray blev den første brite til at vinde turneringen i 77 år. I finalen besejrede han Djokovic 6-4, 7-5, 6-4. I dag er Murray dog langt fra tidligere tiders storform og har ikke den anden uge af en Grand Slam siden sin hofteoperation i 2019.

Kl. 13.29 - Daniil Medvedev er ikke i tvivl om, at Novak Djokovic er den største tennisspiller i historien, og verdens nummer tre mener, at serberens evne til at fremtrylle sejre selv på hans dårlige dage adskiller ham fra resten.

Djokovic noterede sig for sin 23. Grand Slam-titel ved French Open i sidste måned og serberen øjner nu sin ottende titel ved Wimbledon, der starter mandag. 

En sejr i London vil skubbe Djokovic op på niveau med Margaret Courts imponerende 24 Grand Slam titler.

"Jeg ved ikke, hvordan han gør det," sagde Medvedev til pressen. "Jeg tror, ​​at hvis jeg så det rigtigt, er Novak næsten på 50%. Jeg tror, ​​jeg så, han spillede 70 majors og i 35 nåede han finalen. Jeg ved ikke, hvordan det er muligt. Har han ikke dårligt dage?"

"Selv på disse dårlige dage formår han at slå modstanderen. Jeg ved ikke, hvordan han gør det. Det er derfor, han er for mig den største i tennishistorien. Men dette er grundlæggende selvfølgelig diskutabelt."

Kl. 7:28 - I slutningen af mandagen så vi Francisco Cerundolo (24) kæmpe hårdt mod Tommy Paul (26) for at vinde Eastbourne International. Det tog argentineren tre sæt at komme forbi amerikaneren, og han endte triumferende 6-4, 1-6, 6-4.

I WTA-versionen besejrede outsideren Maddison Keys (28) verdens nummer 11 Daria Kasatkina (26) efter en lang tiebreak i andet og sidste sæt, da den 25. rangerede sejrede 6-2, 7-6.

Græsturneringerne på Mallorca i Spanien og i Bad Homburg i Tyskland blev også afsluttet i går.