Wawrinka sender Murray ud af French Open i første runde efter dominerende opvisning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wawrinka sender Murray ud af French Open i første runde efter dominerende opvisning

Wawrinka fejrer sin sejr over den gamle rival Murray
Wawrinka fejrer sin sejr over den gamle rival MurrayReuters
Den tidligere French Open-mester Stan Wawrinka (39) gav Andy Murray (37) et nederlag på 6-4, 6-4, 6-2 i første på Roland Garros søndag, og afsluttede dermed for tidligt det, der sandsynligvis er britens sidste optræden ved Grand Slam-turneringen på grus.

Schweiziske Wawrinka gik ind til kampen, efter at have vundet to af duoens tre opgør ved majorturneringen, herunder en drænende femsætter i semifinalen i 2017, som Murrays knirkende hofte aldrig kom sig over, og som til sidst tvang ham til at blive opereret.

Efter at have sendt Murray ud i lige sæt i åbningsrunden for fire år siden, kom Wawrinka flyvende ud af starthullerne igen i duoens 23. møde i karrieren, ved at få et break i det første parti.

Mesteren fra 2015 afgjorde åbningssættet med et par buldrende server, og slog til i andet sæts tredje parti med en række tunge enhåndsbaghænder fra baglinjen, for at lægge pres på Murray.

Murry - Wawrinka kampstatistik
Murry - Wawrinka kampstatistikFlashscore

Murray, der som 37-årig har udtalt, at han sandsynligvis ikke spiller efter sommeren, red på en bølge af støtte på Philippe Chatrier-banen og kæmpede videre, men var ikke i stand til at forhindre den tredobbelte Grand Slam-mester Wawrinka i at komme foran med to sæt.

En medical timeout på grund af Wawrinkas problem med venstre læg, forsinkede starten på tredje sæt, men Murrays bevægelse var også kompromitteret på grund af et tilsyneladende benproblem, som gjorde det muligt for hans modstander at løbe afsted med kampen.

Se det fulde sammendrag af kampen her.