Alcaraz videre til anden runde i French Open med dominerende sejr over Wolf

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Alcaraz videre til anden runde i French Open med dominerende sejr over Wolf

Carlos Alcaraz spiller en forhåndsreturnering til Jeffrey John Wolf
Carlos Alcaraz spiller en forhåndsreturnering til Jeffrey John WolfAFP
Carlos Alcaraz (21) opretholdt sin rekord med aldrig at tabe i første runde af en Grand Slam ved at tæmme J.J. Wolf i French Open søndag.

Verdensranglistens nummer tre og den regerende Wimbledon-mester vandt 6-1, 6-2, 6-1 over Wolf, der er rangeret som nummer 107 og kom ind i hovedturneringen som en 'lucky loser' fra kvalifikationen.

Alcaraz, som nåede semifinalen i 2023, hvor han blev besejret af Novak Djokovic, tog sin rekord i første runde ved de store turneringer til 13-0. Spanieren skal nu møde britiske Jack Draper eller den hollandske kvalifikationsspiller Jesper de Jong.

Alcaraz viste ingen tegn på at lide af den skade i højre arm, som satte ham ud af spillet ved Rome Open, da han løb med sejren på baggrund af 27 vindere og ni servegennembrud.

"Jeg har ikke brug for så mange kampe for at være på toppen," sagde Alcaraz.

"Jeg spillede kun fire gange i Madrid. Selvfølgelig ville jeg gerne have spillet mere, men jeg har ikke brug for mange kampe for at være på 100 procent.

"Jeg har trænet med en masse topspillere i Paris i denne uge, og underarmen har det bedre og bedre."

Wolf ankom til Paris med kun én sejr på touren hele året, men han overraskede Alcaraz ved at bryde i det første parti.

Det blev dog ikke bedre for den 25-årige, da Alcaraz vandt de næste otte partier og satte tonen for kampen, før det lykkedes amerikaneren at holde serv for første gang i det tredje parti i andet sæt.

Selv om taget blev lukket i slutningen af andet sæt, hjalp det ikke den uheldige Wolf, som stadig har til gode at besejre en top 10-spiller i sin karriere.