Tennis Tracker: Ruud og Keys triumferer i Genéve

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Ruud og Keys triumferer i Genéve

Opdateret
Ruud gik hele vejen i Genéve
Ruud gik hele vejen i GenéveAFP, Flashscore
French Open begynder i morgen, og Casper Ruud og Danielle Collins ønsker at afslutte deres forberedelser med stil ved at vinde titler i henholdsvis Genève og Strasbourg.

Kl.17:11 - I sin karrieres hidtil største øjeblik har det unge franske talent Giovanni Mpetshi Perricard (20) vundet titlen i Lyon med en sejr på 6-4, 1-6, 7-6 over Tomas Martin Etcheverry (24), som ikke formåede at udnytte en matchbold i den sidste tiebreak.

Kl.17:06 - Casper Ruud (25) er mester i Genève! Efter at have reddet en matchbold i semifinalen af denne turnering har grusspecialisten slået Tomas Machac (23) med 7-5, 6-3 og vundet sin anden titel i sæsonen.

Da begge disse titler er vundet på grus, vil han i høj grad være en udfordrer i Roland Garros.

Kl. 16:24 - Sikke en sejr til Madison Keys (29)! Amerikaneren har slået landsmanden Danielle Collins (30) med 6-1, 6-2 og dermed vundet titlen i Strasbourg, hvor Collins lider sit blot tredje nederlag i 25 kampe.

Keys er uden tvivl en af dem, man skal holde øje med ved French Open.

Kl. 14:24 - I den første af kvindernes finaler i dag har amerikanske Peyton Stearns (22) vundet titlen i Rabat, Marokko, efter at have slået Mayar Sherif (28) 6-2, 6-1. Det er Stearns' første WTA Tour-titel!

Kl. 12:42 - Casper Ruud (25) foretog et fornemt comeback og slog  Flavio Cobolli (22) med 1-6, 6-1, 7-6 i den anden semifinale i Geneve. Han er derfor klar til en finale mod Tomas Machac (23) senere i dag.

Du kan følge finalen her fra kl. 15.00 dansk tid.

Og det er bare én af fire finaler i dag! Hold øje med resultaterne fra Lyon, Rabat og Strasbourg.

Kl. 09:30  - Hej og velkommen til Flashscores dækning af den sidste dag af French Open-forberedelserne!

På grund af regnforsinkelser i går har vi en tidlig start på dagsordenen med Casper Ruud (25), der møder Flavio Cobolli (22) i den anden semifinale i Genève om bare en time, og vinderen møder Tomas Machac (23) i finalen senere i dag.