Tennis-stjerne undgår straf efter anklager om vold mod eks-kæreste

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis-stjerne undgår straf efter anklager om vold mod eks-kæreste

Alexander Zverev i aktion under US Open i 2020
Alexander Zverev i aktion under US Open i 2020Robert Deutch/Scanpix
Den tyske tennisspiller Alexander Zverev undgår karantæne fra ATP touren eftersom de beskyldninger om vold, som hans ekskæreste Olya Sharypova har fremlagt ikke kan bevises.

"Han prøvede at kvæle mig med en pude. Han slog mit hoved ind i væggen. Han vred mine arme, og i det sekund frygtede jeg virkelig for mit liv. Det var hverken første eller sidste gang, det skete. Men det var der, jeg var mest bange. På et tidspunkt kunne jeg ikke trække vejret".

Sådan beskrev Sharypova på Instagram en episode på et hotelværelse i New York under tennisturneringen US Open i 2019, hvor Zverev skulle have slået hende og opført sig truende.

Det er blandt andet på baggrund af denne episode og beskrivelser af hændelser i Geneve, Monaco og Shanghai, at ATP bestilte en uafhængig undersøgelse af forløbet fra organisationen "The Lake Forest Group". Men selskabet har ikke kunnet finde beviser på misbrug, fastslår ATP på sin hjemmeside

"Baseret på mangel på pålidelige beviser og øjenvidnerapporter i relation til modstridende udtalelser fra Sharypova, Zverev og andre interviewpersoner, var undersøgelsen ikke i stand til at underbygge påstandene om misbrug."

Dermed undgår Zverev, der i øjeblikket er på vej tilbage fra en langvarig skadesperiode, karantæne eller bøde.