Tyske Alexander Zverev taber første tenniskamp efter lang skadespause

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyske Alexander Zverev taber første tenniskamp efter lang skadespause

Tyske Alexander Zverev taber første tenniskamp efter lang skadespause
Tyske Alexander Zverev taber første tenniskamp efter lang skadespauseDAVID GRAY/AFP
Akkompagneret af et højt skrig lagde Alexander Zverev sig med en alvorlig ankelskade i French Opens semifinale mod Rafael Nadal og forlod arenaen i kørestol.

Alexander Zverevs Uheld i juni kostede tennisspilleren en lang skadespause, og først natten til lørdag dansk tid - knap syv måneder senere - var han tilbage på tennisbanen i en ATP-kamp ved United Cup.

Det blev ingen succes for den tidligere verdenstoer.

25-årige Zverev tabte 4-6, 2-6 til tjekkiske Jiri Lehecka i en kamp, hvor tyskeren viste tydelige tegn på rust.

Eksempelvis lavede han hele otte dobbeltfejl og udnyttede blot en enkelt af sine syv breakbolde i kampen.

Lehecka var da også klar over, at Zverevs lange pause kunne blive en fordel.

"Jeg vidste inden kampen, at han ikke havde spillet i noget tid, men med sådan en spiller er det ikke sikkert, at det betyder noget."

"Jeg gjorde det godt i de vigtigste øjeblikke. Erfaringen fra sidste år, hvor jeg tabte til gode spillere, gav mig selvtillid til at spille mod en som ham", siger tjekken ifølge AFP.

Kampen var en del af turneringen United Cup, hvor lande dyster mod hinanden i Australien. Med sejren bragte Lehecka Tjekkiet foran 1-0 i kampen mod Tyskland. Der spilles i alt fem kampe i hvert nationsopgør. Tjekkiet tabte første kamp i turneringen til USA.

Zverev har ikke kunnet samle point til verdensranglisten, siden han pådrog sig ankelskaden. Han er derfor røget ned som nummer 12 i verden - én plads dårligere end danske Holger Rune.