Kyrgios trak sig fra United Cup for at give sig selv den bedste chance ved Australian Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kyrgios trak sig fra United Cup for at give sig selv den bedste chance ved Australian Open

Kyrgios trak sig fra United Cup for at give sig selv den bedste chance ved Australian Open
Kyrgios trak sig fra United Cup for at give sig selv den bedste chance ved Australian OpenMARCO BERTORELLO/AFP
Nick Kyrgios (27) sagde, at han trak sig fra United Cup for at være i topform til næste måneds Australian Open. Derudover sagde Kyrgios, at han ikke forventede, at alle ville forstå begrundelsen bag hans beslutning.

Nick Kyrgios, der er rangeret som nummer 22 i verden, skulle lede det australske hold i den fælles ATP- og WTA-begivenhed, men trak sig fra turneringen på grund af en skade i onsdags og overraskede sine egne holdkammerater med den sene meddelelse.

"Folk undervurderer presset og nerverne ved at være en del af en af ​​årets største turneringer", sagde Wimbledon-næsten Kyrgios til The Age and the Sydney Morning Herald i et interview offentliggjort torsdag.

"Smid en skade ind og vide, at du ikke gav dig selv den bedste chance, øger kun det bjerg af pres, du møder. Så det er vigtigt at have det godt fysisk."

Kyrgios tilføjede, at han havde været i dialog med Tennis Australias’ chef Craig Tiley og United Cup-turneringsdirektør Stephen Farrow om sin skade.

"Vi arbejdede alle sammen for at prøve at få det bedste resultat. Ikke alle vil forstå eller se det fra min side, og det er okay," sagde Kyrgios.

"... Jeg arbejdede hver dag meget tæt med mit team om min fremgang og talte med William, min fysioterapeut, efter hver session. Jeg prøvede at være klar til det, men på et tidspunkt skal du lytte til de råd, du modtager og gøre, hvad der er bedst."

Alex de Minaur, der rykkede ind i mændenes nummer et position for Team Australia i stedet for Kyrgios, blev torsdag slået af Storbritanniens Cameron Norrie

Efter De Minaurs nederlag sagde Australiens medkaptajn Lleyton Hewitt, at han heller ikke havde været klar over Kyrgios' tilbagetrækning indtil onsdag.

Da han blev spurgt, hvordan Kyrgios kunne forbedre sin kommunikation, sagde Hewitt til journalister, "sandsynligvis bare at svare. Det er den normale måde at gøre det på. Der gik lidt tid (før han svarede)."

"Det er mere bare kommunikationen. Hvis det bare var at bekymre Nick, så er det én ting."

"Når det drejer sig om holdet og andre mennesker og deres forberedelse til at spille det bedste, de overhovedet kan, førende til Australian Open, er det nok det sværeste."