Tennis-stjerne skar i sig selv og havde selvmords-tanker: "Andy Murray reddede mig"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis-stjerne skar i sig selv og havde selvmords-tanker: "Andy Murray reddede mig"

Tennis-stjerne skal i sig selv og havde selvmords-tanker: "Andy Murray reddede mig"
Tennis-stjerne skal i sig selv og havde selvmords-tanker: "Andy Murray reddede mig"Profimedia
Den australske tennisstjerne Nick Kyrgios har afsløret, at Andy Murray spillede en stor rolle i at hjælpe ham gennem en "mørk" periode i hans liv, hvor han kæmpede med selvmordstanker.

Sidste års tabende finalist i Wimbledon sagde i Netflix-serien "Break Point", at han overvejede at tage sit eget liv, og at han blev indlagt på et psykiatrisk hospital efter Grand Slam-turneringen i 2019.

I et nyt interview med den britiske tv-personlighed Piers Morgan fortæller Kyrgios om, hvordan Andy Murray, der har tre Grand Slam-titler på sit CV, forsøgte at hjælpe australieren. "Andy har altid været en stor tilhænger af mig," sagde Kyrgios. "Så snart jeg kom på turnéen, tog han mig under sine vinger. Så indså han senere i min karriere, at jeg ikke kunne trænes, men han var altid en, der så efter mig."

Kyrgios har forklaret, at han tidligere spillede med langærmede trøjer for at at skjule ar efter at han havde skåret i sig selv. 

"Han så det og spurgte "Hvad er det på din arm? Jeg havde det mentalt meget dårligt på det tidspunkt. Andy forsøgte selvfølgelig at give mig råd, men jeg var så fanget i mine metoder dengang, at jeg ikke lyttede", siger Kyrgios i interviewet med Piers Morgan. 

Kyrgios tilføjer: "Jeg tror, ​​det varede op til to år, hvor jeg gik gennem en mørk periode. Jeg vandt turneringer på touren, drak hver aften, rettede skade på mig selv, brændte ting på armen, skar mig selv for sjov. Det blev en afhængighed af smerte. Jeg hadede mig selv. Jeg hadede at vågne op og være Nick Kyrgios."

Kyrgios er stadig skadet med knæ- og håndledsproblemer og ser ikke ud til at kunne deltage i januars Australian Open for andet år i træk. Men at kunne hjælpe andre udsatte mennesker har givet Kyrgios et formål uden for tennis.

"Jeg har næsten været et fyrtårn for folk, der kæmper," sagde Kyrgios. “Når de føler, at de er overvældet, og de hælder til druk, stoffer og sådan noget har mange mennesker åbnet op for deres problemer til mig fordi de føler, at jeg kan relatere til det", siger Kyrgios