Efter en pause: Novak Djokovic føler sig på rette vej forud for Roland Garros

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Efter en pause: Novak Djokovic føler sig på rette vej forud for Roland Garros

Nole ser frem til de kommende udfordringer.
Nole ser frem til de kommende udfordringer.AFP
På trods af sin skuffende tennissæson indtil videre er Novak Djokovic overbevist om, at han kan spille med om titlen ved French Open i Paris.

"Jeg er godt på vej til at være i topform på Roland Garros," fortæller verdensetteren fra Serbien, som endnu ikke har vundet en turnering på ATP-touren i år.

Novak Djokovic håber allerede på at spille "bedre end sidste gang i Monte Carlo" ved Masters i Rom. Efter en bye i første runde møder den seksdobbelte mester franskmanden Corentin Moutet eller russeren Roman Safiullin i Foro Italico.

Djokovic' hovedmål er at vinde den olympiske tennisturnering, der ligesom French Open afholdes på Stade Roland Garros. Rekordspilleren mangler stadig en guldmedalje i sin samling.

"Jeg er tilfreds med, hvordan de sidste 14 dage er gået med hensyn til Roland Garros, Wimbledon og de olympiske lege," siger han.

Djokovic har kun spillet fire turneringer i år, og den 24-dobbelte Grand Slam-mester venter stadig på en finale. Han blev slået ud i semifinalen i Monte Carlo i starten af grussæsonen og trak sig derefter fra Masters i Madrid. French Open begynder 26. maj, et par dage efter Djokovic' 37-års fødselsdag.