Lige ved og næsten slår ikke Australien af hesten: Vi kommer tilbage

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Lige ved og næsten slår ikke Australien af hesten: Vi kommer tilbage
De Minaur i aktion
De Minaur i aktion
Reuters
Australiens Davis Cup-spillere har lovet at vende tilbage til Malaga og vinde titlen næste år, efter at de søndag tabte den anden finale i træk i mændenes internationale holdturnering.

Australierne var så uheldige at møde en brandvarm Jannik Sinner søndag, og det var hans 6-3, 6-0-sejr i single over Alex De Minaur, der sikrede Italien den første titel i 47 år og gjorde doublen overflødig.

De Minaur var også med i sidste års finalenederlag til Canada i samme arena, og verdens nummer 12 trøstede sig med, hvor godt Australien havde klaret sig, siden finaleformatet blev ændret til bedst af tre runder.

"Der har ikke været en anden nation, der har vundet to gange i træk i de sidste to år, så vi viser en ret god indsats kollektivt," sagde han til journalister.

"Vi er meget, meget tæt på, og det stinker ad helvede til, men som jeg sagde sidste år i samme situation, så kommer vi tilbage. Vi skal nok klare det. Jeg mener, vi har en meget, meget stærk fremtid foran os."

Australien vandt den sidste af deres 28 titler i 2003 og har nået de sidste to finaler uden Nick Kyrgios, som i øjeblikket er ude med en skade og sidst spillede Davis Cup i 2019.

Kaptajn Lleyton Hewitt har skabt et stærkt holdbånd mellem spillere som De Minaur, verdens nummer 40 Alexei Popyrin og den 55. rangerede Jordan Thompson samt doubleparret Matthew Ebden og Max Purcell.

En nedtrykt De Minaur indrømmede, at han var blevet overgået af verdensranglistens nummer fire, Sinner, i den anden singlekamp, efter at Popyrin var blevet slået af Matteo Arnaldi i den første kamp.

"Jannik rider på denne fantastiske bølge af selvtillid ... det er virkelig imponerende, hvilket niveau han viser," tilføjede han.

"Jeg vil finde måder at blive bedre på, så jeg kan gøre ondt på denne type spillere. I dag havde jeg bare ikke nok.

"Jeg er skuffet over, at jeg ikke var i stand til at give drengene en chance for at spille doublen, det er nok den største skuffelse."