Tennis Tracker: Tjekkiet møder Australien om en plads i Davis Cup-semifinalen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Tjekkiet møder Australien om en plads i Davis Cup-semifinalen

Opdateret
Holdkaptajn Hewitt og Minaur på pressekonference forud for kampen
Holdkaptajn Hewitt og Minaur på pressekonference forud for kampenProfimedia
ATP-sæsonen er måske slut, men i denne uge er der action fra Davis Cup-finalerne i Malaga, hvor en række topnationer kæmper om at blive mestre. Som sædvanlig vil Tennis Tracker holde dig opdateret med alle resultaterne.

Kl. 21.08 - Alex de Minaur så ud til være på randen af et overraskende nederlag mod Jiri Lehecka, da han var bagud med et sæt og break i andet sæt, men australieren hev de sidste reserver frem, og producerede et fantastisk comeback, som gav ham sejren med cifrene 4-6, 7-6, 7-5 og dermed bliver den afsluttende double afgørende for kampens endelige resultat.

Kl. 18:18 - Selv om Australien er favoritter, var det Tjekkiet der fik den bedste start på deres indbyrdes møde i semifinalen, da Tomas Machac (23) besejrede Jordan Thompson (29) 6-4, 7-5.

Kl. 10:25 - Davis Cup-finalisterne fra 2022, Australien, møder i eftermiddag vinderne fra 2013, Tjekkiet, i en kamp om en plads i semifinalen. Alex De Minaur er den mest fremtrædende spiller for australierne, og hvis han er i god form, bliver Australien svære at slå. Men Jiri Lehecka nåede fjerde runde i Wimbledon i denne sæson, og han kan sagtens give Minaur nogle problemer.

Uanset hvad skal det nok blive underholdende, så følg det hele her hos os!