Tennis Tracker: Mannarino vinder turnering i Sofia - Canada i finalen i Billie Jean Cup

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Mannarino vinder turnering i Sofia - Canada i finalen i Billie Jean Cup

Opdateret
Adrian Mannarino er mester i Sofia.
Adrian Mannarino er mester i Sofia.JULIEN DE ROSA/AFP
Vi nærmer os ATP-finalerne i Torino, som starter på søndag. Men inden da har vi finaler at komme igennem i Metz og Sofia. Billie Jean King Cup afsluttes også i denne weekend. Følg med i alt det mere her på Tennis Tracker.

Kl. 22:56 - Den afgørende double i den anden BJK Cup semifinale, er blevet vundet af Canada med  7-5, 7-6. Der med er canadierne i finalen, på bekostning af Tjekkiet, og de skal nu møde I talien i morgendagens finale.

Kl. 20:22 - Canada har udlignet i den anden BJK Cup semifinale, takket være Leylah Fernandez (21), og hendes 6-2, 2-6, 6-3 sejr over Marketa Vondrousova (24).

Kl. 18:40 - Ugo Humbert kunne juble på hjemmebanen i Metz, da han for kort tid slog Alexander Shevchenko i finalen i den franske ATP-turnering. En overbevisende sejr på 6-3, 6-3. 

Kl. 16:45 - Den 35-årige franskmand Adrian Mannarino har netop slået Jack Draper i finalen ved ATP-turneringen i den bulgarske hovedstad Sofia. Mannarino vandt første sæt i tiebreak med 7-6 (8-6), hvorefter han tabte andet sæt med 2-6. Derfor skulle kampen afgøres i tredje sæt. Her viste franskmanden stort spil og stor rutine og vandt sættet med 6-3. 

Kl. 15:47 - Ved Billie Jean King Cup er Italien klar til finalen efter en sikker sejr over Slovenien. I finalen skal Italien enten møde Canada eller Tjekkiet.

Kl. 14:10 - Finalen i Sofia mellem Jack Draper (21) og Adrian Mannarino (35) er netop gået i gang. Førstnævnte forsøger at vinde sin første ATP-titel, sidstnævnte sin femte, hvoraf de to er kommet i år.

Klik her for at følge deres kamp live

Kl. 10.45 - I den første single i BJK Cup-semifinalen mellem Italien og Slovenien skal Martina Trevisan (30) spille mod Kaja Juvan (22).

Derefter møder Jasmine Paolini (27) Tamara Zidansek (25) inden doublen.

Kl 09:56 - Weekenden er her, og det betyder finaletid! Ja, hovedbegivenheden er helt sikkert ATP Finals, som begynder i morgen, men først har vi finaler i Metz, Sofia og semifinalerne i Billie Jean King Cup, som alle skal overstås i dag.

Senere i dag, hos herrerne, byder finalen i Sofia på en kamp mellem ung og gammel, hvor Jack Draper skal op mod Adrian Mannarino. Den kamp starter kl. 13:00.

I Metz tager den lokale Ugo Humbert imod Alexander Shevchenko fra 15:30 GMT.

I den første semifinale i Billie Jean King Cup spiller Tjekkiet mod Canada. I den anden spiller Italien mod Slovenien.

Hold øje med Tracker for resultater hele dagen fra Sevilla.