Super Bowl-sejr er ikke ensbetydende med pension for Kansas City Chiefs-boss

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Super Bowl-sejr er ikke ensbetydende med pension for Kansas City Chiefs-boss

Andy Reid sigter efter en tredje Super Bowl-sejr
Andy Reid sigter efter en tredje Super Bowl-sejrReuters
På sit sidste pressemøde før Super Bowl LVIII gentog Kansas City Chiefs head coach Andy Reid, at han ikke er på vej på pension, uanset om han vinder eller taber til San Francisco 49ers.

"Jeg har ikke skænket det en tanke," sagde Reid før kampen på holdets hotel.

"Jeg tænker ikke på det. Jeg er optaget af kampen, og prøver at tage mig af det. Jeg er sikker på, at jeg et eller andet sted vil vide, hvornår det er tid. Det er ikke i dag, og det bliver ikke på søndag."

Hvis Reid rider ud i solnedgangen med en tredje Super Bowl-sejr i bæltet i løbet af den kommende offseason, vil både Chiefs ' bestyrelsesformand og CEO Clark Hunt samt quarterback Patrick Mahomes begge blive overrasket.

"Jeg tvivler stærkt på at Reid vil trække sig tilbage," sagde Mahomes. "Det vil være meget overraskende for mig."

Hunt sagde, at holdet "ikke har nogen fornemmelse af, at han er klar til at lægge støvlerne på hylden," da han blev spurgt til Reids fremtid.

Mahomes tror, at det at have et hold i dets bedste alder, der konstant er blandt kandidaterne til ligaens mest eftertragtede trofæer, vil være nok til at holde Reid og andre inde i billedet i længere tid, end mange forventer.

Mahomes udtalte tidligere på ugen, at han sagtens kunne forestille sig at spille i "Tom Brady-klassen", altså omkring 15 sæsoner mere, hvilket vil bringe ham op i 40'erne.

Det, der tiltrækker Mahomes, er det, han igen torsdag beskrev som et broderskab blandt lederne, som også omfatter Reid.

"Travis Kelce ønsker at tage hver eneste "rep" til træning. Han ønsker at være derude til hvert eneste spil. Når man ser den tankegang, er det en Hall of Fame-tight end, og han vil altid være den spiller, der arbejder hårdest. Det hæver alles standard," sagde Mahomes.