Andy Reid forundret over politisk anklage grundet romancen mellem Kelce og Swift

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Andy Reid forundret over politisk anklage grundet romancen mellem Kelce og Swift

Kansas City Chiefs træner Andy Reid
Kansas City Chiefs træner Andy ReidReuters
Kansas Citys cheftræner, Andy Reid, blev noget overrasket da han tirsdag blev bedt om at forholde sig til en af de vildeste teorier, der cirkulerede i Las Vegas i Super Bowl-ugen.

Der er ikke meget, den erfarne veteran ikke er stødt på i sin karriere, men han var næsten målløs, da en tysk journalist spurgte ham om teorierne om, at NFL på en eller anden måde havde "scriptet" romancen mellem Chiefs ' tight end Travis Kelce og Taylor Swift, så popstjernen kunne bruge Super Bowl til at styrke støtten til Joe Biden i præsidentvalget.

"Hmmm," smilede Reid, før han pludselig rystede forvirret på hovedet.

"Det er helt ude af min liga. Det svarer til, at jeg taler tysk," grinede han.

"Men hør, jeg sætter pris på spørgsmålet. Hun har været fantastisk," sagde han om Swifts støtte, før han tilføjede: "Vi havde et dejligt besøg med præsident Biden sidste år, men det er så langt, jeg kan gå med det."

NFL-kommissær Roger Goodell havde mandag afvist påstandene, da optakten til søndagens Super Bowl mellem Kansas City og San Francisco har været domineret af historier om forholdet mellem verdens største popstjerne og Chiefs-spilleren.

Mens Goodell sagde, at "Taylor Swift-effekten" er positiv for ligaen, er sangerinden blevet et mål for allierede af tidligere præsident Donald Trump, hvor nogle spreder konspirationsteorier om, at hendes forhold til Kelce var en del af en NFL-plan for at få Biden tilbage i Det Hvide Hus.

"Jeg tror ikke, at jeg er så god til at skrive manuskripter - eller nogen anden i vores stab," grinede Goodell. "Hør her, jeg kunne på ingen måde have skrevet det manuskript, lad os sige det sådan."

Swift støttede Biden i 2020, og selvom hun ikke har annonceret støtte til nogen kandidat forud for dette års valg, er nogle republikanske partistøtter overbeviste om, at hun vil bruge Super Bowl-rampelyset til at opfordre sin hær af fans, kendt som "Swifties", til at stemme på demokraterne.

Vivek Ramaswamy, som droppede ud af præsidentvalgkampen i sidste måned, før han gav sin støtte til Trump, sagde i januar på det sociale medie X: "Gad vide, hvem der vinder Super Bowl i næste måned.

"Og gad vide, om der kommer en stor præsidentstøtte fra et kunstigt par, der er sammensat til lejligheden, til efteråret. Bare nogle vilde spekulationer herovre, lad os se, hvordan det udvikler sig i løbet af de næste otte måneder."

Følg kampen med Flashscore.