Spektakulære Lillard tangerer rekord for flest points i denne sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spektakulære Lillard tangerer rekord for flest points i denne sæson

Lillard tangerer rekord for flest points i denne sæson
Lillard tangerer rekord for flest points i denne sæsonProfimedia
Damian Lillard satte ny personlig rekord natten til mandag, da han scorede 71 points, inkl. 13 3-points-skud, da Portland Trail Blazers kom tilbage på vindersporet igen efter to tabte kampe med en sejr på 131-114 mod Houston Rockets.

Lillard blev den ottende spiller til at score 70 point i NBA-historien og i en alder af 32 år blev han den ældste spiller i NBA-historien med en 70 points-kamp.

Lillard tangerede Clevelands Donovan Mitchell for flest points i en kamp efter at Mitchell også scorede 71 points i en kamp mod Chicago Bull den 2. januar i år. Lillards tidligere rekord stod på 61 points, som han havde opnået to gange tidligere i karrieren.

"Det var virkelig, virkelig en mesterlig præstation," sagde Blazers træner Chauncey Billups efter kampem. "Det var et stykke kunst. Det var utroligt."

Lillards præstation fik stående applaus blandt Trail Blazers hjemmepublikum i Moda Center, mens de råbte "M-V-P!"

Lillards 71 points var nok til at give ham en 8.plads i NBA-historien for flest points i en kamp. Rekorden indehaves stadig af Wilt Chamberlain som i en kamp for Philadelphia mod New York i 1962 scorede ikke færre end 100 points i samme kamp.