SHL roundup: Danske Oscar Mølgaard på tavlen for HV71 - Malmö ligger sidst i SHL

Oliver Lauridsen og Malmö Redhawks ligger sidst i den bedste svenske række
Oliver Lauridsen og Malmö Redhawks ligger sidst i den bedste svenske rækkeHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Der var flere danskere i kampe i den bedste svenske ishockeyrække, SHL, denne lørdag, og her kan du få et overblik over hvordan det gik.

Malmö Redhawks - Brynäs IF 1-2

Der var danskerduel i Malmö, da Lauridsen-brødrene, Oliver og Markus, stod overfor for landsholdskollega Nick Olesen, der var på besøg sammen med resten af Brynäs. Hjemmeholdet flirter i denne sæson med nedrykningsspillet, og gæsterne ligger påe n af de to pladser, der hverken kan rykke ned eller går i slutspillet. De to danske backs havde hver to skud på mål, i en kamp hvor Brynäs-keeper Anders Lindbäck havde 44 redninger. Nick Olesen havde også to afslutninger, men fik ikke føjet flere mål til sin sæsontotal på 12 scoringer. Malmös tredje dansker, Matias Lassen, var ikke med i opgøret.

HV71 - Luleå 2-5

Hjemmeholdet havde kun den ene af sine to danskere med. Mikkel Bødker var ikke med for HV71, efter at han blot deltog i mindre end tre minutter i den sidste kamp for holdet fra Jönköping. Oscar Mølgaard var dog med, og det 17 stortalent viste igen sine kvaliteter. Danskeren reducerede til 1-4, i en situation hvor han erobrede pucken og efterfølgende sendte den ind under Luleå-keeperen Matteus Ward. Det var den danske centers femte sæsonmål.

Timrå - Linköping 6-2

Patrick Russell og resten af hans Linköpingmandskab kunne ikke hamle meget op mod Timrå. Anført af et hattrick til erfarne Robin Alvarez, var der ikke meget af komme efter. Russell havde fem afslutninger på mål i hans lidt over 16 minutter på isen. Med nederlaget er der nu kun et point ned til Luleå, i Linköpings kamp for at komme i play-in til kvartfinalerne i SHL.

Aftenens øvrige resultater fordelte sig således

Oskarshamn - Växjö 6-1

Topholdet Växjö mistede førstepladsen efter nederlaget til Oskarshamn. Danske Joachim Blichfeldt noterede sig for to skud på mål, og fire minutter i udvisningsboksen.

Färjestad - Frölunda 4-1

Danske Frederik Dichow kom ikke på isen.

Leksand - Örebro 1-3

Skellefteå - Rögle 4-1