Rundens hold: Rafa Silva forsætter med at imponere og Jordan Ayew viser klasse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens hold: Rafa Silva forsætter med at imponere og Jordan Ayew viser klasse

Opdateret
Rafa Silva har nu scoret 12 mål og lavet 11 assists i 23 ligakampe
Rafa Silva har nu scoret 12 mål og lavet 11 assists i 23 ligakampeAFP
Hver uge gennemsøger Flashscore verdens bedste ligaer for at finde de bedste spillere fra de seneste kampe og sætter dem på et hold baseret på vores interne spillervurderingssystem.

Her er vores seneste Ugens Hold:

Vores seneste TOTW
Vores seneste TOTWFlashscore

Målmand

Bernd Leno (Fulham) 8,4

Bernd Leno har generelt imponeret, siden han skiftede til Fulham i starten af sidste sæson, og tyskeren leverede en af sine hidtil bedste præstationer for The Cottagers mod Manchester United.

Han stod over for ni skud på mål i løbet af kampen og lukkede kun et af dem ind, mens han lavede tre ekstraordinære redninger for at holde forsøg inde fra sit felt ude.

Hans hold vandt i sidste ende 2-1 og forlod Old Trafford med alle tre point, og han spillede en stor rolle i den sejr - som alle sine holdkammerater.

Forsvarsspillere

Joshua Brenet (FC Twente) 8,7

Joshua Brenet har ikke været en af de fremtrædende spillere i FC Twentes ellers fremragende sæson indtil videre, men det var han i deres 3-0-sejr over Go Ahead Eagles i weekenden.

Den tidligere PSV- og Hoffenheim-spiller scorede et mål og lavede en assist fra sin højreback-position, hvor han lagde op til åbningsmålet med en fremragende aflevering, inden han selv gjorde det til 3-0 ved at heade bolden ind efter et hjørnespark.

Det var hans første mål i sæsonen, og det var et stort et af slagsen, som sikrede hans hold en sejr med fem points forspring i kampen om tredjepladsen og den Europa League-plads, som den placering giver.

Caner Osmanpasa (Sivasspor) 9,2

I Tyrkiet holdt Sivasspor deres eget håb om europæisk fodbold i live med en 4-1-sejr over Pendikspor, og Flashscores man of the match i den kamp var den erfarne midterforsvarer Caner Osmanpasa.

Den 36-årige scorede sit holds andet mål med et ustoppeligt hovedstød efter en time, og han var lige så vigtig i den anden ende, hvor han fik clearet på mållinjen og vandt ni af sine elleve dueller.

Nicolas Isimat-Mirin (Vitesse) 8.5

Efter at have modtaget et rødt kort halvvejs gennem en afgørende nedrykningskamp, som hans hold i sidste ende tabte for to uger siden, gjorde Nicolas Isimat-Mirin det godt igen, da han vendte tilbage i aktion i søndags.

Efter at have forsvaret sig godt i hele kampen mod Excelsior, scorede midterforsvareren det, der viste sig at blive sejrsmålet i det 86. minut, da han steg op til et hjørnespark og sendte bolden forbi modstanderens målmand med et smukt hovedstød.

I betragtning af, at Vitesse ville have været ni i stedet for fem point bagud i deres kamp for at overleve uden den scoring, er det rimeligt at sige, at mål ikke kommer meget større end det.

Emerson (West Ham) 9,5

Mange West Ham-fans har klaget over, at selvom resultaterne ikke har været dårlige i denne sæson, har det ikke været særlig sjovt at se deres hold, men Emerson gav dem noget at glæde sig over mandag aften mod danskerklubben Brentford.

Backen stillede sig ikke tilfreds med allerede at have lavet en assist til åbningsmålet, for han scorede så selv sit holds fjerde mål med en forrrygende afslutning. Han kontrollerede en løs bold lige uden for feltet, før han sparkede den op i det øverste hjørne uden chance for stakkels Mark Flekken.

Derudover leverede Emerson fire nøgleafleveringer, fire tacklinger og fem interceptions, og alt i alt en komplet præstation.

Emersons statistik
Emersons statistikStatsPerform, Profimedia

Midtbanespillere

Jordan Ayew (Crystal Palace) 9,5

Alle spillere er desperate efter at imponere en ny manager, når de får en, og Jordan Ayew gjorde netop det for Crystal Palace i deres komfortable sejr over Burnley.

I sin første kamp under Oliver Glasner leverede fløjspilleren en af sine bedste præstationer i Palace-trøjen. Han lagde op til åbningsmålet med et perfekt indlæg, og tre minutter senere scorede han selv til 3-0 ved bagerste stolpe.

Han lavede i alt fem nøgleafleveringer og vandt ni ud af 12 dueller, hvilket sikrede, at hans 200. optræden for klubben er en, som han vil huske.

Mahdi Camara (Brest) 9,5

Brest kom et skridt tættere på Champions League-fodbold med en 3-0-sejr i Strasbourg i weekenden, og alle tre mål blev scoret af Mahdi Camara.

Den 25-årige gjorde det til 1-0 med et brag af et skud fra kanten af feltet, og han fordoblede holdets føring ved at sende et fladt indlæg i mål med en kølig afslutning. Derefter sikrede han sig kampbolden, da han sendte målmanden den forkerte vej på et straffespark og dermed scorede sit hattrick.

Camara var nådesløs foran mål
Camara var nådesløs foran målFlashscore

Orkun Kokcu (Benfica) 9,3

Den tyrkiske playmaker Orkun Kokcu viste i weekenden, hvorfor Benfica betalte hele 25 millioner euro for ham i Feyenoord sidste sommer.

Han styrede showet på midten af banen mod Portimonense, hvor han havde 108 berøringer og leverede en assist.

Han bliver spillet som 10'er snarere end i en dybere rolle, og han fremstår allerede som en af de mest spændende spillere i Portugal, der uden tvivl bliver fulgt nøje af verdens største klubber.

Rafael Leao (AC Milan) 9,1

Topspillere går et gear op i de største kampe, og det var, hvad Rafael Leao gjorde for at hjælpe AC Milan med at sætte en stopper for Atalantas sejrsstime på seks kampe og holde lidt afstand til Bergamo-holdet i toppen af rækken.

Han åbnede scoringen efter bare tre minutter med et af sæsonens bedste mål, hvor han driblede let og elegang forbi to modstandere, før han smadrede bolden ind i det lange hjørne fra en spids vinkel.

Det var langt fra alt, han gjorde, for angriberen bidrog også med fem nøgleafleveringer og vandt ti dueller.

Angribere

Luuk de Jong (PSV) 9,5

Få om nogen angribere i verden har fået en bedre start på 2024 end PSV-kaptajnen Luuk de Jong, som nu har scoret 12 mål i ti kampe siden årsskiftet.

Han lavede sit andet hattrick i sæsonen i 7-1-sejren over PEC Zwolle. Han leverede også en assist, som han fortsatte med at vise, at han ældes som en fin vin.

De Jong har været ustoppelig for PSV
De Jong har været ustoppelig for PSVFlashscore

Rafa Silva (Benfica) 9,6

Den højest vurderede spiller i vores karaktersystem fra den forgangne weekend er Benfica-angriberen Rafa Silva, og det er ikke svært at se hvorfor, da angriberen spillede en stor rolle i tre af sit holds fire mål.

Han åbnede ballet med en forrygende afslutning med ydersiden af foden. Ydersiden af foden blev derefter brugt igen, da han leverede en suveræn assist til sit holds tredje mål.

Hans andet mål var ikke helt så spektakulært, men det var fuldt fortjent, og han kunne nemt have fået mindst én assist mere, hvis hans holdkammerater havde været skarpere.