Nerverne er pakket væk: AaB-træner har fantastisk følelse før skæbnekamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Nerverne er pakket væk: AaB-træner har fantastisk følelse før skæbnekamp
AaBs træner Oscar Hiljemark i superligakampen mellem AaB og FC Midtjylland på Aalborg Portland Park,
AaBs træner Oscar Hiljemark i superligakampen mellem AaB og FC Midtjylland på Aalborg Portland Park,
Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Denne lørdag kan potentielt ende som en af de værste i fodboldklubben AaB's nyere historie. Den nordjyske klub møder klokken 14 på en udsolgt hjemmebane Silkeborg i en kamp, der formentlig skal vindes, hvis AaB skal undgå nedrykning. Uafgjort kan dog også vise sig at være nok.

Cheftræner Oscar Hiljemark forsøger i et tv-interview på AaB's hjemmeside at sprede positiv energi til sine spillere og klubbens fans, da han bliver spurgt til sin fornemmelse før skæbnekampen.

"Den er fantastisk", siger svenskeren.

"Hvis vi kigger tilbage på, hvor vi er kommet fra, og at vi har fået den her mulighed for at spille en fin fodboldkamp på et fyldt stadion med fantastisk opbakning. Jeg glæder mig", uddyber han.

20. marts overtog Hiljemark ansvaret i AaB efter landsmanden Erik Hamrén. På det tidspunkt lå Aalborg-klubben sidst i tabellen med otte point op til nedrykningsstregen.

Før sidste spillerunde har AaB kæmpet sig over nedrykningsstregen med Lyngby og AC Horsens under sig. Alle tre hold har 27 point, men AaB har den bedste målscore, hvilket kan blive afgørende.

Sideløbende med AaB's kamp mod Silkeborg møder AC Horsens og Lyngby hinanden i Horsens.

AaB møder dog ikke op til lørdagens kamp med den bedste oplevelse i frisk erindring, efter at nordjyderne mandag på udebane tabte med 1-2 til Lyngby.

Oscar Hiljemark slår fast, at han vil se anden attitude i lørdagens kamp mod Silkeborg.

"Vi skal komme ud som et andet hold end i mandags - med en anden inspiration, vilje og glæde. Og en attitude, der viser, at vi vil vinde kampen. Det håber jeg, at vi er klar til", siger svenskeren.

Omtaler
Fodbold