Chelseas argentinske verdensmester misser resten af sæsonen efter lyskeoperation

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Chelseas argentinske verdensmester misser resten af sæsonen efter lyskeoperation
Chelseas Fernandez misser resten af sæsonen efter lyskeoperation
Chelseas Fernandez misser resten af sæsonen efter lyskeoperationProfimedia
Chelseas midtbanespiller Enzo Fernandez (23) går glip af resten af sæsonen, efter at han torsdag blev opereret for en lyskeskade.

Fernandez har døjet med brok i flere uger, og havde svært ved at gøre sig gældende i tirsdagens 5-0-nederlag til Arsenal.

Den 23-årige argentinske stjerne vil være fraværende i Chelseas sidste seks ligakampe, og det er stadig uvist, om han kan nå at komme sig i tide til Copa America i juni.

Fernandez, der vandt VM i 2022, er den seneste Chelsea-spiller, der er blevet ramt af en skade i en dyster sæson for Premier League-klubben.

Til tider har Chelsea-træner Mauricio Pochettino haft helt op til 12 spillere utilgængelige, og hans hold ligger på en niendeplads som følge af deres fitness- og formproblemer.

Nederlaget mod Arsenal fulgte efter lørdagens 1-0-nederlag til Manchester City i FA Cup-semifinalen på Wembley, og presset på Pochettino stiger.

Fernandez, der blev hentet fra Benfica for 107 millioner pund (931 millioner kroner) i januar 2023, har spillet 28 ligakampe i denne sæson og scoret tre mål.

"Enzo Fernandez har i dag gennemgået en vellykket operation for et lyskeproblem og vil nu begynde en periode med genoptræning, hvilket holder ham ude af resten af Chelseas 2023/24-sæson," lyder det i en udtalelse fra klubben.

"Den 23-årige midtbanespiller vil arbejde sammen med klubbens medicinske afdeling om sin genoptræning i Cobham."